ZORAN JE UBIO DETE (2) OD BATINA! Saslušana je i njegova BIVŠA, otkrila je UŽAS KOJI JOJ JE RADIO
Zoran Albić, Foto: Facebook

BRUTALNI UBICA

ZORAN JE UBIO DETE (2) OD BATINA! Saslušana je i njegova BIVŠA, otkrila je UŽAS KOJI JOJ JE RADIO

Albić se tereti da je kobne noći pijan i nervozan došao kući i počeo je da baca stvari

Objavljeno: 09:22h

Zoran Albić, koji je optužen da je 27. maja ove godine, brutalno nasmrt pretukao devojčicu L.F.(2,5), ćerku njegove devojke Vesne Firulović, od ranije je poznat kao nasilnik i protiv njega je do sada doneto sedam prekršajnih presuda.

Albić se tereti da je kobne noći pijan i nervozan došao kući i počeo je da baca stvari. Tom prilikom povredio je ruku zbog čega je još glasnije vikao. Njegova vika i lupanje probudili su devojčicu koja je spavala u drugoj sobi i koja je od straha počela da plače. Kako se navodi u optužnici, on je na dete vikao da "ućuti", ali devojčica je sve glasnije plakala, pa je Albić počeo da je bije!

Devojčicinu majku, Vesnu izbacio je iz kuće i zaključao vrata, a on je nastavio da se iživljava nad nemoćnim detetom. Rukama ju je tukao po glavi i telu, a devojčica je od zadobijenih povreda preminula dva sata kasnije. Njena majka, koju je dečko nakon sat vremena pustio u kuću, nije uradila ništa da spase devojčicu. Tek dva sata kasnije, dok je devojčica polako umirala, Albić i ona su je odneli u bolnicu, gde je devojčici samo mogla da bude konstatovana smrt. Nakon toga, lagali su da je devojčica tokom noći, dok su oni spavali, pala sa terase i tako preminula.

Zoran Albić je, kako piše Blic, među prijateljima i porodicom od ranije poznat kao nasilnik, posebno kada popije.

Albić iza sebe već ima sedam prekršajnih presuda, uglavnom zbog prekršaja u saobraćaju i zbog remećenja javnog reda i mira.

foto: Facebook

Članovi porodice ispričali su da je Albić često nasilan kada popije, piše list. On nije imao ni stalan posao, živeo je u porodičnoj kući koja je bila nedovršena i izdržavao se od poslova na dnevnicu.

- Zoran je bio konfliktna ličnost ukoliko koristi alkohol - rekao je njegov stric, koji je kobne noći, kada je ubio devojčicu bio sa Albićem.

On je dodao da je iste večeri Albić ušao u sukob sa njegovim kolegom.

- Zoran brzo plane kada popije. Tada počinje svađu i odmah udara. Nasilan je bio i prema mom ocu ukoliko mu ne zadovolji prohteve. Udarao je i mene, ali i dve devojke sa kojima je bio pre Vesne - rekao je on.

Jedna od njegovih bivših devojaka takođe je saslušana i ona je potvrdila da je Albić bio nasilan prema njoj.

- Zgrabio me je za ruku i svojim čelom udario u moje. Sve vreme je vikao i psovao me je. Na silu me je odveo kod njega u Prahovo i zaključao me u kuću. Sutradan je pozvao društvo, a ja sam bila u drugoj sobi. Samo je ušao u sobu i bez povoda me istukao. Posle je krenuo da lomi stvari po kući i da me gađa sa stvarima - ispričala je ona i dodala da je kasnije saznala da se Albić identično ponašao i prema još pet devojaka sa kojima je bio u vezi.

Dodala je da ju je tukao pesnicom po glavi i da su se upoznali preko Fejsbuka.

Na isti način Albić je stupio u kontakt sa Vesnom, koja je zbog njega napustila supruga i sa decom došla da živi kod njega.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.