SUPRUZI JE STAVIO NOŽ POD GRLO, A TASTA JE BESUMUČNO ŠUTIRAO GDE JE STIGAO! Nebojša je SADA dobio USLOVNU KAZNU
Osnovni sud u Velikom Gradištu, Foto: Printscreen/google maps

PRESUDA

SUPRUZI JE STAVIO NOŽ POD GRLO, A TASTA JE BESUMUČNO ŠUTIRAO GDE JE STIGAO! Nebojša je SADA dobio USLOVNU KAZNU

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice, optuženi osuđen na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, i na novčanu kaznu od 50.0000 dinara

Objavljeno:

Nebojša Stokić (33) iz Velikog Gradišta osuđen je pred Osnovnim sudom na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog nasilja nad nevenčanom suprugom i njenom porodicom.

Presuda je izrečena na osnovu sporazuma o priznavanju krivice, a obuhvata i novčanu kaznu od 50.000 dinara. Takođe, optuženom je izrečena i zabrana prilaska oštećenima na najmanje 50 metara i zabrana komuniciranja sa njima.

Prema navodima optužnice, Stokić je 11. avgusta ove godine, u 4.30, upao u kuću u Velikom Gradištu, u kojoj živi njegova nevenčana supruga K.A. (29) sa roditeljima i sestrom. Nakon što je razvalio balkonska vrata i ušao u kuću, počeo je da ih vređa i preti ubistvom. Nevenčanoj supruzi stavio je nož pod grlo, a onda je odgurnuo, zbog čega je ona pala na pod. Njenog oca, koji je pokušao da je zaštiti, udarcem pesnicom u glavu oborio je na pod, a onda ga šutirao. Nakon njegovog izlaska iz kuće, oni su nazvali policiju, pa je ubrzo uhapšen i pritvoren na 10 dana, zbog porodičnog nasilja.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.