Zašto i dalje ne znamo ko je ubio Jelenu Krsmanović: Da li će policija naći ubicu baš pred izbore?

Sapunica se nastavlja

Zašto i dalje ne znamo ko je ubio Jelenu Krsmanović: Da li će policija naći ubicu baš pred izbore?

Teorija je bezbroj, a rešenja srpskog Tvin Piks ubistva i dalje nema. Mnogi veruju da će MUP saopštiti ime ubice taman pred izbore. Šta vi mislite o tome?
Objavljeno:
Od ubistva zvezde Granda Jelene Marjanović Krsmanović prošlo je 16 dana.
Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
danonoćno tragaju za dokazima koji će ih odvesti do ubice. Šta vi mislite, ko je zaista ubio Jelenu Krsmanović? Ovo su sve teorije o ubistvu decenije! (FOTO)
Oni su isušivali kanal pored kog je Jelenino telo bačeno.
Dragan Kadić
Pretresli su i kuću u kojoj je živela. Iz nje su izneli tepih i nekoliko kesa sa stvarima.
Dragan Kadić
Priče, raznorazne verzije o njenom ubistvu se kolaju, a ubica je i dalje na slobodi. Teorija o njenom ubistvu je nekoliko.
Veleobrt! Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi! Kako je Espreso već pisao, nije isključeno da je nju ubio robijaš iz Zabele sa kojim je ona navodno bila u tajnoj vezi. Ipak, poslednjih dana priča se o još nekim verzijama.
Mediji prenose svedočenja Jeleninih poznanika koji tvrde da je Zoran, muž pevačice koji je jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo bio ljubomoran i posesivan.
Printscreen/Youtube/RTV Pink Official
Upravo zbog toga, ali i zbog kontradiktornosti u izjavama, policija pod budnim okom drži Zorana, koji je dva puta pao na poligrafskom ispitivanju. Pripadnici policije koji rade na rasvetljenju ovog ubistva motre i na članove Zoranove porodice. DNK koji je pronađen ispod njenih noktiju, ali i pramena njene kose koji je pronađen na mestu zločina pokazali su se kao - neupotrebljivi. Na njima nisu pronađeni tragovi nijedne osobe iz njenog bliskog okruženja. Ipak, pojedini štampani beogradski mediji pišu da je ubica zasigurno neko od njenih članova porodice.
istraga kreće se u dva pravca.
Damir Dervišagić
dovezena kolima kroz njivu i da je tad već bila bez svesti. Druga je da ju je ubica svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena i da se nesrećna žena davila dok ju je ubica udarao u glavu.
Svakog dana, sve bliže ubici: Pronađena torbica ubijene Jelene? Oružje kojim je ubijena pevačica i dalje nije pronađeno.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.