Kap Jelenine krvi otkriće ko je ubica! Presudni korak u rešavanju zločina!

kada će se saznati?

Kap Jelenine krvi otkriće ko je ubica! Presudni korak u rešavanju zločina!

Policija za sada nema opipljive dokaze na osnovu kojih bi mogla da osumnjiči nekog od članova porodice pokojne pevačice
Objavljeno:

Kapljica Jelenine krvi može da bude presudna i reši misteriju, ukoliko najnovije analize, eventualno, pokažu da je sumnjiv trag na odeći ili obući članova porodice nastao baš u vreme tragičnog događaja, saznaje „Alo!“. Novi detalji istrage otkrivaju: Jelenu ubica davio u vodi?! (FOTO) Policija za sada nema opipljive dokaze na osnovu kojih bi mogla da osumnjiči nekog od članova porodice pokojne pevačice. Međutim, detaljno pretraživanje kuće Marjanovića, koje je obavljeno prošle nedelje, potvrđuje da se krunski dokazi traže upravo u porodici pokojne pevačice.

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Zorica Marjanović, svekrva pokojne Jelene, juče nam je rekla da sin Zoran i suprug Vladimir nisu kod kuće. Na pitanje da li ima pomaka u istrazi i da li su im iz MUP-a nešto sopštili, kratko je rekla: - Ne znamo ništa novo. Policija nam ništa ne govori. Pozovite Vladimira, za oko dva-tri sata, biće kasnije kod kuće, pa možete sa njim da razgovarate. Zoran nije kod kuće, a ja ništa novo ne mogu da vam kažem - rekla je Zorica teško uzdišući i sležući ramenima. U kući Marjanovića juče nije bilo policije. U dvorištu smo zatekli dva radnika kako sređuju dvorište, dok je Jelenina majka Zorica Krsmanović došla, oko podneva, da obiđe unuku Janu, ali nije bila raspoložena za razgovor. Meštani naselja Crvenka su bili pričljiviji, ali su takođe tvrdili da nisu saznali ništa o Jeleninom ubistvu.
Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
- Bio je lep dana kada se to dogodilo. Na nasipu je bilo puno ljudi, sportista, šetača. Čudno je da niko ništa nije video. Gore na nasipu nema tragova, čuo sam da je policija obrijala travu, ali da nisu pronašli nove tragove. Ovde je preko dana sve uobičajeno, ali čim padne mrak nema nigde nikoga. Ljudi se plaše, sklanjaju se u kuće i nastupa „Zona sumraka“ - kaže trgovac iz lokalne prodavnice. Žena koja živi u blizini autobuske stanice priznaje da ih je zaplašilo brutalno ubistvo pevačice. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.