Tragična sudbina pilota: Izgoreo u avionu, dok je nosio rođendanski natpis! (FOTO)

DETALJI STRAVIČNE SMRTI

Tragična sudbina pilota: Izgoreo u avionu, dok je nosio rođendanski natpis! (FOTO)

Biznismen Zoran Petrović Petrika (63) iz Požarevca poleteo je svojim avionom kako bi u velikom stilu pokazao transparent "Srećan rođendan"
Objavljeno:

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, biznismen Zoran Petrović Petrika nastradao je nakon što je svojim avionom "pajper čeroki" pokušao da prenese transparent "srećan rođendan", za šta ga je angažovao vlasnik lokalnog hotela kao iznenađenje za slavlje svoje kćerke.

Zoran Petrović / Public
Petrović je tokom leta izgubio je kontrolu nad svojim „pajperom“ i nije uspeo da bezbedno prizemi letelicu. Avion Zorana Petrovića Petrike srušio se juče oko 16 sati u rejonu Srebrnog jezera kod mesta Ramski rit, a telo pilota je nakon pada izgorelo.
Srebrno jezero / Wiki
Niko za sada ne zna ni odakle je, ni kada avion uzleteo, a okolnosti tragedije se utvrđuju. Tragedija kod Velikog Gradišta: Pilot poginuo, ne zna se kako je došlo do udesa! Prema prvim uviđajima istražitelja, radilo se o očigledno niskom letu, ali se za sada ne zna zašto je pilot leteo tako nisko. Istraživanje bi moglo da potraje više meseci, pre nego što se napravi konačni izveštaj. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.