Ako ovo nije monstrum, šta je onda: Sin pretukao majku, prerezao joj vrat i ostavio je u žbunju da umre!

lekari se bore za život

Ako ovo nije monstrum, šta je onda: Sin pretukao majku, prerezao joj vrat i ostavio je u žbunju da umre!

Žena se na travnjaku borila s napadačem, koji je pretukao, a posle napada uprkos teškim povredama, uspela je da se dokopa puta kako bi zatražila pomoć
Objavljeno: 09:51h

Beograđanka Marija B pronađena je kasno sinoć brutalno pretučena s prerezanim vratom na Ceraku. Izbola komšiju u grudi da odbrani muža: Žena nožem prekinula tuču! Žena (55) zatečena je oko ponoći na okretnici autobusa 52 na Ceraku sa posekotinama na vratu, modricama i otocima, zbog čega je prevezena na Vojno-medicinsku akademiju.

Policija ispituje mogućnost da su napad izveli sin nesrećne žene ili otac dečaka. Kako prenosi Pink, teško povređenu ženu pronašli su prolaznici i pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je Mariju B prevezla na VMA, gde je hitno operisana i lekari se bore za njen život. Pretražujući teren u okolini policajci su na travanjaku nedaleko od puta gde je ležala pretučena žena pronašli trgove krvi i borbe. Pretpostavlja se da se ona verovatno na travnjaku borila s napadačem, koji ju je pretukao, a posle napada uprkos teškim povredama uspela da se dokopa puta kako bi zatražila pomoć. Daljom istragom utvrđeno je da žena živi nedaleko od mesta napada, a u stanu u kome je živela pronađen je njen sin koga je policija privela zbog sumnji da je učestvovao u pokušaju teškog ubistva, javlja TV Pink. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.