JEHOVIN SVEDOK KRVIČKI NAPAO LEKARA NA BEŽANIJI! Izvrnuo joj ruku, ČUPAO KOSU I VUKAO JE PO PODU, smetalo mu je ovo
Na KBC Bežanijsak kosa juče je došlo do stravičnog incidenta, Foto: Zorana Jevtić

stravičan incident

JEHOVIN SVEDOK KRVIČKI NAPAO LEKARA NA BEŽANIJI! Izvrnuo joj ruku, ČUPAO KOSU I VUKAO JE PO PODU, smetalo mu je ovo

Nezvanično sazanjemo i to da je A.P. nakon što se bacio u beg pretio doktorki kako će da se vrati

Objavljeno:

Težak incident dogodio se juče na Bežanijskoj kosi u Kliničko-bolničkom centru! Oko 16 časova, muškarac sa inicijalima A.P. (40) fizički je napao doktorku kardiologa i naneo joj lakše telesne povrede.

Kako nezvanično saznajemo, četrdesetogodišnjak je 15 minuta udarao doktorku, dok su sestre pokušavale da ga zaustave. Izvrnuo joj je jednu ruku, a navodno se radi o Jehovinom svedoku, koji se pobunio jer je njgovoj majci uključena infuzija. Takođe, nezvanično saznajemo i kako je ovaj muškarac doktorki iščupao nekoliko pramenova kose i vukao je po podu, a pobegao je tek nakon što su dva tehničara ušla u prostoriju.

Čovek koji je brutalno napao doktorku, navodno je došao u posetu majci, a do incidenta je došlo nakon što mu je saopšteno da njegova majka mora da primi infuziju. Najpre je pokušao da izvuče braunile iz staričine ruke, ali kad mu to nije pošlo za rukom nasrnuo je na doktorku.

Sumnja se da je A.P. Jehovin svedok, jer po njihovom učenju, pripadnici te verske zajednice ne smeju da primaju krv niti bilo šta u krvotok, jer smatraju da u krvi leži duša.

Nezvanično sazanjemo i to da je A.P. nakon što se bacio u beg pretio doktorki kako će da se vrati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.