Šta vi mislite, ko je zaista ubio Jelenu Krsmanović? Ovo su sve teorije o ubistvu decenije! (FOTO)

miteriozna smrt

Šta vi mislite, ko je zaista ubio Jelenu Krsmanović? Ovo su sve teorije o ubistvu decenije! (FOTO)

Gde je ubijena? Čime? Ko? I zašto?Oko ubistva pevačice isprepletana je mreža pitanja, na koje i dalje nema odgovora
Objavljeno:
Ubistvo pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović danima potresa Srbiju! ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!
Veleobrt! Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!
Printscreen/ Facebook/ Jelena Krsmanović
Podsećamo vas na to da je ceo slučaj, koji i dalje nije rešen, pun teorija i spekulacija, Sve je počelo kada je pevačica nestala 2. aprila dok je trčala nasipom Crvenka u Borči.
Njen muž Zoran Marjanović nestanak je prijavio nekoliko sati kasnije. I tada je počela potraga. Njen epilog, na žalost, bio je tragičan.
Ko je ubio Jelenu? Nakon saznanja da je pevačica ubijena policija je privela njenog supruga Zorana Marjanovića. Međutim, ostao je pod budnim okom policije. dva puta pao na poligrafu zbog kontradiktornosti u izjavama.
Damir Dervišagić
On je policiji rekao da je tog dana na nasipu video čoveka sa štapom, a koji bi mogao da bude ubica. Pripadnici policije ispitali su i Zoranovog oca, koji je takođe pao na poligrafskom ispitivanju.
Jelenina porodica laže, odali ih telefoni! Slagali o tome gde su bili za vreme ubistva!
Dragan Kadić
policija sumnja da su tri člana njihove porodice umešana u Jeleninu smrt. jedan robijaš iz Zabele je
ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend. Čime je ubijena pevačica?
Profimedia
Spekulisalo se i o predmetu kojim je ubistvo počinjeno. Pojedini mediji su pisali da joj je glava smrskana satarom ili čekićem. Ipak, kasniji rezultati, kako je preneo Blic, potvrdili su da je ubijena drvenim predmetom nalik na letvu ili bejzbol palicom.
Jezivo: Jelena izubijana na smrt bejzbolkom ili drvenom palicom! Ipak, predmet kojim je ubijena i dalje nije pronađen. Policija intenzivno traga za njim. Policija na novom tragu? Seku šiblje, krče nasip, traže predmet kojim je Jelena ubijena Gde je ubijena zvezda "Granda"?
Damir Dervišagić
Veoma brzo ustanovljeno je da ona nije ubijena pored kanala. Jelenino telo premešteno posle zločina! Novi dokazi koji će konačno dovesti do ubice! (FOTO) policija sumnja da je ona ubijena u kući u Borči, u kojoj je živela sa suprugom, njegovom porodicom i detetom. Nove teorije o ubistvu decenije: Jelena ubijena u kući, pa izneta u tepihu?!
Dragan Kadić
Šta bi mogao da bude motiv ubistva? zločin iz strasti za ubicom koji je svirepo ubio Jelenu, i 13 dana nakon zločina intenzivno traga. Šta vi mislite, ko je zaista ubio Jelenu Krsmanović Marjanović?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.