MARKO JE MAJCI I BABI SLOMIO SVE KOSTU U TELU! Na saslušanju sejao STRAH, MORALI SU DA GA VEŽU ZA KLUPU
Marko Puzić, Foto: Facebook

horor u bogatiću

MARKO JE MAJCI I BABI SLOMIO SVE KOSTU U TELU! Na saslušanju sejao STRAH, MORALI SU DA GA VEŽU ZA KLUPU

Sin je skakao po majci, čak joj slomio i vilicu

Objavljeno:

Marko Puzić (27) osumnjičen za ubistvo i pokušaj ubistva, branio se ćutanjem. Nikada nismo videli takvu snagu da su se i iskusni policajci uplašili, kažu u VJT.

Sin je skakao po majci, čak joj slomio i vilicu, tako da je na licu mesta, u pravom smislu reči, bilo krvoproliće. Jedan od suseda pokušao je da spreči "krvavi pir" nad ženama, ali je jedva živu glavu izvukao. Nema nijedne kosti na Desanki da je ostala nepolomljena. A baba Vera prošla je vrlo slično. U komi je, ima niz aneurizama i preloma pa su lekari još u dilemi da li da je prebace u Beograd. Jer, i svako pomeranje moglo bi, takođe, biti kobno.

Ovako Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu, opisuje detalje zločina u Bogatiću, za koji je osumnjičen Marko Puzić (27). On je, kako se sumnja, u sredu zverski ubio majku Desanku (64) i teško povredio babu Veru (88). Na saslušanju se branio ćutanjem. Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela - teško ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda. Po nalogu Tužilaštva, odmah po određivanju pritvora, prebačen je u CZ u Beogradu jer u Šapcu niko ne sme da ga čuva!

- Nikada nismo videli takvu snagu da su se i dugogodišnji, iskusni policajci uplašili - kaže viši javni tužilac Zoran Obradović. - Dežurna koleginica, koja je imala zadatak da saslušava osumnjičenog, bukvalno je sedela u hodniku, dok je ovaj bio u sobi za saslušanje. Tužilački gledano, slučaj je čist, ali nikome nije jasno zašto je mladi čovek tako strahovito reagovao.

Obradović kaže da je naložena obdukcija tela nesrećne majke Desanke, ali ne može ništa sa sigurnošću da kaže dok ne stigne obdukcioni zapisnik. Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, žena je divljački ubijena sa više udaraca pesnicom po glavi i telu.

Kada su došli policajci, koje je pozvao uznemireni komšiluk, kažu Mačvani, Puziću niko nije smeo da priđe. On je na jedno mesto stavio mrtvu majku i povređenu baku, obilazio oko njih kao u transu i govorio: "Ja sam Isus i moram da namirim trojstvo". Zbog toga se sumnja čak i na uplitanje nekakve sekte, koje nisu retkost u ovom delu Srbije, pogotovo jer mladić nikada nije pokazivao znake uznemirenosti.

- Ne mora ni da znači da su komšije znale šta se dešava u kući Puzića - smatra jedan ugledni šabački psihijatar koji ne želi da mu pominjemo ime. - Obično se porodične tajne dobro skrivaju sve dok se ne desi zločin i to ne bi bilo prvi put. U svakom slučaju, stručnjaci u CZ-u imaće zadatak i da veštače uračunljivost zločinca.

foto: Printscreen

Nešto slično svedoče i susedi u Bogatiću, kao i iskaz oca Zvonka koji je u vreme zločina bio na njivi. Marko je, navodno, "podivljao" prethodne noći pa su ga majka i baka bezuspešno smirivale. Izlive besa nastavio je i ujutru, odmah po odlasku oca od kuće, što se, nažalost, završilo kobno.

VEZALI GA ZA KLUPU

PUZIĆ je u zgradu Višeg suda i Tužilaštva u Šapcu dovezen sanitetom u pratnji više policajaca. Dugogodišnji bilder do te mere je razvijen da "lisice" nisu mogli da mu sastave oko ruku. Zbog toga su od njega zazirali i tužioci i policajci.

- Izgledao je zaista zverski, tako nešto nismo videli. Policajci nisu mogli da mu vežu ruke, pa su vezali noge za klupu. Jedina mogućnost bila je da ga pošalju u CZ gde ima više mehanizama za obezbeđivanje ovako nasilnih ljudi - kaže naš sagovornik.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.