TURČIN JE BRUTALNO PRETUKAO TANJU! Vratio se u Srbiju i uradioono čemu se NIKO NIJE NADAO, ona živi u STRAHU
Ilustracija, Foto: Prinscreen

ispovest

TURČIN JE BRUTALNO PRETUKAO TANJU! Vratio se u Srbiju i uradioono čemu se NIKO NIJE NADAO, ona živi u STRAHU

Manekenka Tanja Dukić (24), koju je u junu ove godine zverski pretukao bivši dečko, Turčin Čagri Tortop, ponovo je u strahu

Objavljeno:

Tanja Đukić u strahu za porodicu od dečka nasilnika, dok on tvrdi da se verio u Novom Sadu.

Manekenka Tanja Dukić (24), koju je u junu ove godine zverski pretukao bivši dečko, Turčin Čagri Tortop, ponovo je u strahu! Taman što je uspela da pobedi traume koje je na nju ostavila ta noć i nastavila sa svojom karijerom, njen bivši Čagri se odlučio da dode u Srbiju, odakle objavljuje fotografije.

foto: Haber sitesi

- Došao je u Srbiju, objavljuje fotografije i dokazuje da mu niko ne može ništa. U našu zemlju dolazio samo nekoliko puta sa mnom, ništa ga drugo nije vezivalo za Srbiju. U strahu sam za svoju porodicu. On zna gde žive, a pretio je i njima. U šoku sam, on je psihopata i samo on zna šta je u njegovoj bolesnoj glavi rekla je Tanja, koja se nada da je ovakav njegov potez samo provokacija.

Medutim, ona kaže da je za svaki slučaj upozorila svoju porodicu, posebno sestru, o svemu što se dogada.

foto: Kurir/Privatna arhiva

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti sto pravim šou u njegovoj državi. A ja mu ništa ne prkosim, živim normalno, radim, ne provociram ga. Ja sam u Turskoj sedam godina, a njega sam upoznala pre tri, tako da moj boravak ovde nema veze sa njim. Javila sam sestri da ne ide u školu i da ne izlazi, ne daj bože preko nje da mi se osveti. Možda planira nekog i meni da pošalje dok je on u Srbiji, pa da izgleda da nema veze sa tim - kazala je Tanja.

- Čovek je ozbiljno bolestan i veoma inteligentan, tako da se plašim šta je sve smislio - kaže manekenka.

S druge strane, uvidom u njegov Instagram objavio je da je u Srbiji, gde je navodno verio devojku iz Novog Sada, čiju je ruku s prstenom uslikao, uz komentar "Yes, Love you" (Da, Volim te).

foto: Printscreen/Instagram

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.