Senzacija: Ubica oteo Jelenu dan ranije i likvidirao na tajnom mestu, pa leš dovukao u kanal!

odmotova se klupko

Senzacija: Ubica oteo Jelenu dan ranije i likvidirao na tajnom mestu, pa leš dovukao u kanal!

Telo Jelene Marjanović najverovatnije je doneto i bačeno u kanal u Crvenki tek u nedelju oko osam ujutru, dan pošto je porodica prijavila njen nestanak
Objavljeno: 12:09h

Kako izvor iz istrage otkriva, obdukcija tela nesrećne žene pokazala je da je ono u vodi, u kojoj je pronađeno u nedelju 3.aprila, bilo samo tri sata, a da je ostalih 17 sati od nestanka do pronalaska provelo na drugom mestu. Novi detalji iz istrage: Jelena poznavala ubicu, nije se branila! - To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče - kaže izvor iz istrage, a objavljuje Srpski telegraf. Po svemu sudeći, obdukcija je bacila novo svetlo na ceo događaj. - Ovo znači da se monstrum vratio na mesto gde je Jelenu oteo i samim tim postoji šansa da je ostavio neki trag, kaže sagovornik iz istrage.

Za policiju je i dalje misterija gde je Jelena bila punih 17 sati. - Sada je jasno kako je moguće to da njeno telo nije pronađeno ranije iako su za njom tragali najpre porodica, a potom i policija. Ključno je da sada otkrijemo šta se događalo u tih 17 sati i da li je neko video automobil kojim je ona prebačena s jedne na drugu lokaciju, napominje sagovornik. Policija i tužilac i juče su bili na nasipu, pokušavajući da pronađu neki novi trag od ubice, a sada se traže i tragovi vozila kojim je njeno telo dovezeno.
Espreso.co.rs
- Isečeno je šiblje oko tog mesta. U kanalu su pronađeni novi tragovi, koji mogu da budu tragovi brzog bacanja tela. Policija je isekla grane i poslala ih na forenzičku analizu kako bi se utvrdilo da li je na njima ostavljen DNK trag, kaže ovaj izvor iz istrage. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.