Majka opet na saslušanju: Jelena se pred smrt žalila na probleme u braku? (FOTO)

Novi razgovor

Majka opet na saslušanju: Jelena se pred smrt žalila na probleme u braku? (FOTO)

Policija je opet zvala majku Zoricu, kako bi joj opet postavila pitanja, ali koja su u skladu sa novim otkrićima do kojih je istraga dovela!
Objavljeno:

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice dala je izjavu u svojstvu građanina. Ona je odgovarala na pitanja o tome da li se ćerka žalila na probleme o braku, na poslu i da li je Jelena imala naviku da trči po kobnom nasipu. Dirljiv snimak ubijene pevačice: Jelena Krsmanović peva mužu na uvce! (VIDEO)

Policija na novom tragu? Seku šiblje, krče nasip, traže predmet kojim je Jelena ubijena Takođe, u policiji su je pitali da li su se čule tog dana i na koga ona sumnja? Zorica i dalje dolazi u kuću Marjanovića kako bi videla unuku Janu. A zanimljivo je i da jedan blizak izvor istrazi već otkrio da su se Jelena i Zoran svađali i pred ljudima na njenim nastupima. Ko ovo radi voljenoj osobi? 2 bizarna detalja zbog kojih policija sumnja da je Jelenu ubila porodica! Podsetimo, na osnovu dosadašnje istrage policija je skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umešana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje veštače kretanje i kontakti u subotu 2. aprila, kada je pevačica ubijena. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.