STRAVIČNA NESREĆA SE DESILA NA MESTU NA KOM JE POGINULA KINESKINJA: Miloš je tu stradao u AMBISU (FOTO)
Džu Sjinjue i Miloš Ristić, Foto: Printscreen

niz tragedija

STRAVIČNA NESREĆA SE DESILA NA MESTU NA KOM JE POGINULA KINESKINJA: Miloš je tu stradao u AMBISU (FOTO)

Telo nesrećnog mladića izvukli su vatrogasci i spasioci iz Bajine Bašte

Objavljeno:

Kineskinja Džu Sjinjue (21), ćerka jedinica diplomate i lekarke, nađena je juče obešena iznad litice u selu Krtica iznad jezera Perućac, u mestu gde je pre nešto manje od godinu dana stradao i Miloš Ristić (27) iz Mirijeva, kada je na putu Perućac-Mitrovac pao sa litice u ambis dubok 200 metara.

On je sa dvojicom prijatelja sedeo na bankini na ivici puta koji vodi od jezera Perućac prema Mitrovcu na Tari, nakon čega su krenuli da se fotografišu na mestu zvanom Krtice, na samoj ivici ponora. U narednom trenutku, on je nestao u provaliji dubokoj najmanje 200 metara.

foto: Printscreen/facebook

Telo nesrećnog mladića izvukli su vatrogasci i spasioci iz Bajine Bašte i rendžeri Nacionalnog parka Tara posle višečasovnih napora.

Miloš je bio na Tari s grupom ljubitelja oldtajmera. Oni su putovali od jezera Perućac krivudavim uzanim putem prema Mitrovcu na Tari, kada su u jednom trenutku stali i izašli iz automobila da se fotografišu jer se sa tog mesta pruža pogled na kanjon Drine. Potom se dogodila nesreća u kojoj je Miloš stradao.

Podsetimo, telo kineske studentkinje Džu Sjinjue (21), koja je 29. juna nestala u Bajinoj Bašti, pronađeno je posle tromesečne potrage.

Otac nesrećne devojke, inače ugledni istoričar i visoko pozicionirani kineski diplomata, ćerku jedinicu je pronašao pomoću satelita, a potom je snimke lokacije prosledio lokalnoj službi spasavanja.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.