MAJKA UBIJENOG OTVORILA DUŠU: Martin je pre 30 dana završio u HITNOJ! DEČKU SU BOKSEROM RAZBILI GLAVU
Ubijeni Martin Barna (17), Foto: Printscreen

potresno

MAJKA UBIJENOG OTVORILA DUŠU: Martin je pre 30 dana završio u HITNOJ! DEČKU SU BOKSEROM RAZBILI GLAVU

Podsećamo da su zbog smrti Martina Barne uhapšeni i zadržani u pritvoru do 30 dana M.D. (19), J.D. (18)

Objavljeno:

Mladići iz Novog Kneževca M.D. (19), J.D. (18), koji su sa još dvojicom maloletnika od 15 i 16 godina, prošlog utorka uveče u parku na smrt pretukli Martina Barnu (17) iz toga mesta, navodno su se ponašali nasilno i prema drugima.

To tvrdi Igor Jurić, iz Fondacije "Tijana Jurić", kao i Goran Bibin iz Novog Kneževca, koji je prvi 19. septembra uveče na svom Fejsbuk profilu objavio da je Martin ubijen. Kako se saznaje, pre oko mesec dana nasilnici su pretukli dečaka N.V. iz Sente, što je preko društvene mreže potvrdila i njegova majka.

- Pre mesec dana i moj sin je zbog razbijene glave i bez svesti završio u hitnoj i na ušivanju. Bez obzira na sve to počinilac je i dalje nastavio da šeta ulicama i eto do čega je sve to dovelo. Prašta im se jer nisu punoletni. A zar može da radi svašta - zapitala se ona.

O tome je ovih dana govorio i Igor Jurić koji je na Fejsbuku 21. septembra uveče objavio da je batinama ubijen dečak, a da se o tome do tada ništa nije znalo. Jurić upozorava da je bilo samo pitanje dana kada će se ovako nešto desiti, jer se radi o izuzetno drskim, bahatim i bezobraznim momcima sklonim nasilju.

- Martinove ubice su jednom dečaku iz Sente "bokserom" razbile glavu, a pretukli su još jednog dečaka iz Novog Kneževca. Proteklih mesec dana Martin je bio izložen torturi tih momaka dok su institucije to nemo posmatrale, kao i građani Novog Kneževca. Razumem strah, za sebe, porodicu, ali ne razumem da na vidljivo nasilje ne reagujemo.

- Pre nego sam objavio da je Martin ubijen dobro sam se raspitao. Očekujem da će ubice dobiti adekvatnu i zasluženu kaznu - izjavio je Jurić i po ko zna koji put upozorio da o takvom zločinu ne sme da se ćuti, jer je to drastičan primer terora grupe mladića.

Podsećamo da su zbog smrti Martina Barne uhapšeni i zadržani u pritvoru do 30 dana M.D. (19), J.D. (18) i još dvojica maloletnika iz Novog Kneževca, koji se terete da su počinili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Oni su osumnjičeni da su Martinu "udarcima rukama i nogama zadali više povreda od kojih je on preminuo, a njegovo beživotno telo pronađeno je 18. septembra ove godine, u parku". Telo u parku tek sutradan je pronašla slučajna prolaznica.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.