VAPILA JE ZA POMOĆ! Devojka (19) koja je skočila sa devetog sprata pre tragedije ostavila JEZIVU PORUKU
Mesto zločina, Foto: Printscreen/Google streetview

tragično

VAPILA JE ZA POMOĆ! Devojka (19) koja je skočila sa devetog sprata pre tragedije ostavila JEZIVU PORUKU

K. R. je imala problem s društvom zbog oblačenja i muzike koju je slušala

Objavljeno:

K. R. (19), koja se zbog neuzvraćene ljubavi bacila kroz zatvoren prozor na devetom spratu solitera u Pančevu, i ranije je najavljivala samoubistvo. Jednu takvu poruku ostavila je i na svom Instagram profilu, neposredno pre tragedije.

- Depresijo moja draga, volim ja tebe puno, ali je vreme da ti uzvratim duplo - napisala je nesrećna devojka na Instagram storiju, prenosi pančevački portal K-013. Storija više nema, jer je on vidljiv samo 24 sata, a nema ni nje...

Ovaj sajt navodi i da je K. R. imala problem s društvom zbog oblačenja i muzike koju je slušala, te da su je mnogi osuđivali i omalovažavali. Prema rečima njoj bliskih ljudi, tragediji je prethodila i svađa s dečkom, koja se odigrala kobne večeri, kako prenose beogradski mediji.

Podsetimo, telo nesrećne tinejdžerke pronađeno je u noći između nedelje i ponedeljka na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj.

Ona nije živela u ovoj zgradi, pa se pretpostavlja da je s namerom došla u ovaj soliter da se ubije. To što se bacila kroz zatvoren prozor u prvom trenutku unelo je sumnju i način na koji je stradala. Policija nije isključila ni nesrećan slučaj ni mogućnost da ju je neko drugi gurnuo. Ipak, istraga je pokazala da je reč o samoubistvu.

- Obdukcija je utvrdila da je smrt nastupila kao posledica pada na tlo sa visine, te da su sve konstatovane povrede nastale usled pada na tlo - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.