Vihor Rojko o pevačici i ubistvu: Odmah sam znao da će Zoran biti glavni osumljičeni!

brzo prošao poligraf

Vihor Rojko o pevačici i ubistvu: Odmah sam znao da će Zoran biti glavni osumljičeni!

Kako kaže, u bekstvu je bio jer se uplašio da će ga na osnovu postojeće presude, poslati u zatvor i optužiti za ubistvo Jelene
Objavljeno:

Nebojša Rojko, zvani Vihor (31), kojeg je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, prošao je poligraf i pušten je kući. Rojko prošao poligraf, muž ubijene pevačice ostaje glavnoosumnjičeni! - Na poligrafu sam bio oko pola sata. U policiji sam dobro prošao i sve je bilo po proceduri - rekao je Nebojša koji je u ponedeljak iz Bosne deportovan u Srbiju.

Prinstcreen/Facebook/Jelena Krsmanović
- Ja to nikad ne bih mogao da uradim. Neću da ležim za zločin koji nisam počinio - objasnio je on. Kako kaže, u bekstvu je bio jer se uplašio da će ga na osnovu postojeće presude, poslati u zatvor i optužiti za ubistvo Jelene.
Damir Dervišagić
On je rekao da Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice, nikada nije video. - Ne znam Zorana, nikad ih nisam video, ni Jelenu ni njega. I nije dolazio kod nas uopšte, niti onaj dan kada je nestala - kaže Rojko. Na pitanje kako komentariše navode da je Zoran osumnjičen, samo je kratko prokomentarisao "odmah sam to rekao, čim sam čuo." (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.