Profi likvidacija? Ovo što je uradio Jelenin ubica smo videli samo u serijama sa forenzičarima!

Ovako je krio tragove

Profi likvidacija? Ovo što je uradio Jelenin ubica smo videli samo u serijama sa forenzičarima!

Ubistvo Jelene Krsmanović je dugo i pažljivo planirano! A neki detalji ukazuju na to da je ubica neko ko jako dobro zna šta radi
Objavljeno: 11:08h

Beogradska policija iz dana u dan od meštana dobija nove informacije u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, ali još nije na tragu ubici. Drama ćerke ubijene pevačice: Tužno, ali ovo je jedini način da 5-godišnja Jana preboli Jeleninu smrt! Veleobrt! Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi! "Espreso" je u petak pisao o tome da bi izvršilac ovog gnusnog zločina navodno mogao da bude robijaš iz Zabele koji je bio u navodnoj vezi sa tragično nastradalom pevačicom, a na dan kada je zločin izvršen dobio je slobodan vikend.

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Oružje kojim je Jelena ubijena uništeno? Ubica pevačice zapalio palicu? - Po svemu sudeći radi se o dugo planiranom zločinu. Ubica je Jelenu pratio, tačno znao sve njene navike. Zanimljivo je da je vodio računa i o tome da ne ostavi svoj DNK trag i da sve izgleda kao savršen zločin, objašnjava naš sagovornik. Rojko prošao poligraf, muž ubijene pevačice ostaje glavnoosumnjičeni! Svi ovi podaci, pogotovo brisanje DNK, ukazuju na to da je ubica jako dobro znao šta radi, zbog čega ne bi bilo nemoguće ni da je u pitanju profesionalni likvidator ili neko ko već ima kriminalno iskustvo. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.