PREOKRET U MAJDANPEKU! Đaci kažu da je profesoru NAMEŠTENA droga i traže nešto što je sve ostavilo bez teksta
Osumnjičeni za trgovinu drogom, Foto: Facebook printscreen

PRODAVALI MARIHUANU DECI

PREOKRET U MAJDANPEKU! Đaci kažu da je profesoru NAMEŠTENA droga i traže nešto što je sve ostavilo bez teksta

Iako đaci veruju u nevinost Dragoslava M., pojedini Majdanpečani kažu da je profesoru nedavno bio zapaljen automobil

Objavljeno:

Učenici srednje Tehničke škole iz Majdanpeka, u kojoj predaje uhapšeni Dragoslav M., kažu da je on jedan od omiljenih nastavnika u školi i traže da se vrati na posao.

Posle skandala koji je zatresao Majdanpek kad je prekjuče uhapšen profesor srednje Tehničke škole Dragoslav M. (46), zbog sumnje da je sa dvojicom policajaca i još dvojicom sugrađana preprodavao marihuanu, njegovi učenici pokrenuli su peticiju da se on pusti iz pritvora!

Kako saznaje Kurir Majdanpečani su šokirani saznanjem da je jedan od omiljenih nastavnika pod istragom zbog umešanosti u trgovinu drogom.

- Srednjoškolci su zgranuti. Za njega imaju samo reči hvale i tvrde da on nije narko-diler, već ugledni nastavnik i sportista, pošto je i skijaški sudija. Misle da mu je neko namestio sve ovo - kaže izvor.

Dragoslav je u pritvoru
Dragoslav je u pritvoru foto: Facebook printscreen

Iako đaci veruju u nevinost Dragoslava M., pojedini Majdanpečani kažu da je profesoru nedavno bio zapaljen automobil.

- Auto mu je tada potpuno izgoreo, a on je ekspresno kupio novi. Pronela se priča da su mu vozilo zapalili pripadnici suparničke narko-bande, ali bilo nam je teško da poverujemo u to. Međutim, sada kad smo čuli zbog čega je uhapšen, tu sigurno ima nečega. Verovatno se upetljao u neke prljave poslove. Sramno je da jedan profesor diluje travu deci. Strašno - kaže jedan građanin Majdanpeka.

Podsetimo, Dragoslav M. uhapšen je u velikoj policijskoj akciji zajedno sa Aleksandrom Đ. (55), bivšim prvim čovekom PS Majdanpek, njegovim sinom Miroslavom (31), kao i Rankom S. (53) i Sinišom I. (53). Policija je od njih oduzela 23 mobilna telefona, pištolj, dva automobila, 106.000 dinara i 2.180 evra, kao i 366 grama marihuane.

- Sumnja se da su oni duže vreme rasturali marihuanu po gradu. Droga je bila sakrivena iza zadnjeg točka BMW uhapšenog policajca Miroslava Đ., kao i kod Ranka S., koji je inače komšija profesora Dragoslava M. Sumnja se da zaplenjeni novac potiče od preprodaje droge. Takođe, naloženo je i veštačenje oduzetih telefona, zbog sumnje da su preko njih uhapšeni dogovarali poslove - objašnjava izvor.

Kako se saznaje, petorica uhapšenih su posle privođenja negirali krivicu.

- Ranko S. je navodno rekao da je droga nađena pored njegovog lokala, a ne u njemu, i da on nema veze s tim. Profesor, kod koga su nađena četiri telefona i novac, navodno je rekao da te pare pripadaju njegovoj ženi, kao i da on nikad nije dilovao drogu - priča sagovornik.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.