NOVI DETALJI UBISTVA U KRUŠEVCU: Pucao je ženi u glavu, čuli su se jauci: JAO, NEĆE VALJDA I DECU
Kafana "Mali Pariz", Foto: Kurir / Ž.M.

najnovije informacije

NOVI DETALJI UBISTVA U KRUŠEVCU: Pucao je ženi u glavu, čuli su se jauci: JAO, NEĆE VALJDA I DECU

U pucnjavi u kafiću "Mali Pariz" u Kruševcu ubijena je Gordana Jovanović (47) iz Raške, a teško je ranjen njen brat Goran Radosavljević (42)

Objavljeno:

U pucnjavu u jednom kafiću u Kruševcu ubijena je Gordana Jovanović (47), a teško je ranjen njen brat Goran Radosavljević (42).

Za pucnjavu je osumnjičen njen bivši muž Miško Jovanović iz Lazarevca.

Muškarac koji je jutros ubio ženu i teško ranio njenog brata dok su sedeli u bašti kafane "Mali Pariz" u Kruševcu, i dalje je u bekstvu. Očevici za Telegraf.rs na licu mesta kažu da se sve odigralo u sekundi.

foto: Kurir / Ž.M.

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu i lekari mu se bore za život - ispričao je očevidac ove tragedije.

- Niko čak nije ni povisio ton, nije bilo svađe, samo je ustao i pucao u njih - kaže devojka koja je sedela za stolom pored.

Ljudi koji su se našli u bašti i u prolazi, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

- Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smeo da izađe neko vreme. Sve je i dalje zaključano, a policija je blokirala ovaj deo - dodaju očevici za Telegraf.rs.

Muškarac za koga se sumnja da je izvršio ubistvo pobegao je sa mesta zločina. Policija intenzivno traga za ubicom.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

Na mesto ubistva došla je i žena koja je odmah pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: "Jao, neće valjda i decu".

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.