BRATANAC GLAVNOG SNABDEVAČA ZEMUNSKOG KLANA PRED SUDIJOM! Pao je jer su valjali HEROIN I MARIHUANU
Safet Kalić, Foto: Printscreen

krivično delo

BRATANAC GLAVNOG SNABDEVAČA ZEMUNSKOG KLANA PRED SUDIJOM! Pao je jer su valjali HEROIN I MARIHUANU

Čedo Kalić je optužen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Čeda Kalića (28), za kojeg mediji pišu da je bratac Safeta Kalića poznatijeg kao "Sajo iz Rožaja".

Čedo Kalić je optužen za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, rekla je portpatol tužilaštva Irena Bjeloš. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od tri do 12 godina.

Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu i čeka se njegova odluka o potvrđivanju.

Kalić je uhapšen početkom juna u Beogradu i od tada se nalazi u pritvoru. Prilikom hapšenja policija je kod Čeda Kalića pronašla oko 800 grama heroina, dok je prilikom pretresa prostorija koje je koristio pronašla još kilogram marihuane.

foto: Printscreen/Mup srbije

Policija je tada saopštila da se sumnja da je Kalić duži vremenski period heroin i marihuanu nabavljao iz Crne Gore, a prodavao na teritoriji Beograda.

On se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Za Safeta Kalića, mediji pišu da su ga policije u regionu označile kao jednog od najvećih narko-dilera na Balkanu i nekadašnjim "ekskluzivnim" snabdevačem "zemunskog klana".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.