MALČANSKOG BERBERINA MAJKA JE ZATVARALA, TUKLA I ŠIŠALA, ZATO JE TAKAV! Saznali smo mračnu tajnu OVOG SILOVATELJA
Malčanski berberin, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Printscreen/Facebook, Ilustracija/Espreso.co.rs

STRAVIČNA SAZNANJA!

MALČANSKOG BERBERINA MAJKA JE ZATVARALA, TUKLA I ŠIŠALA, ZATO JE TAKAV! Saznali smo mračnu tajnu OVOG SILOVATELJA

Jovanovićevo iživljavanje nad dve devojčice 2005. godine, kakvo nije zabeleženo u sudskim i policijskim analima u Nišu i okolini, meštani Malče nikako ne mogu da zaborave

Objavljeno:
Suzana Trajković

Malčanski berberin, Ninoslav Jovanović 2006. godine osuđen je na 15 godina zatvora jer je jednu dvanaestogodišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama.

Pred sudom je priznao da ga šišanje devojčica seksualno uzbuđuje.

Veštaci su utvrdili da nije duševno oboleo, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti. Ocena neuropsihijatra veštaca na suđenju bila je nedvosmislena: postoji velika verovatnoća da će delo da ponovi čim se bude našao na slobodi.

Posle 12- godišnje robije Ninoslav je pritvoren zbog slanja bizarnih poruka grupama koje se bave prikupljanjem kose uz jezive komentare kako treba tako ošišati još žena.

O njemu se govorilo u emisijama, mnogi psiholozi pokušavali su da objasne kako funkcioniše jedan ovakav čovek, i da li postoji opasnost da se krivično delo ponovi.

Tokom posete malog sela nadomak Niša, saznali smo da Ninoslava Jovanovića niko nije video od juna meseca. Meštani Malče u agoniji su baš onakvoj u kukavoj su bili i kada je pušten na slobodu. Jovanovićevo iživljavanje nad dve devojčice 2005. godine, kakvo nije zabeleženo u sudskim i policijskim analima u Nišu i okolini, meštani Malče nikako ne mogu da zaborave.

U razgovoru sa rođakom ovog ozloglašenog čoveka, ona nas je upitala "zbog čega opet kopamo po tome", a potom objasnila da se on smirio, da nikoga ne dira, da mu je poslednji put uznemiravanje žena "namešteno", kao i da postoje razlozi zbog kojih je "on takav".

foto: Facebook

- Bio je žrtva nasilja. Znate, nije ni čudo što je takav... majka ga je maltretirala kad je bio mali - priča rođaka.

Oklevajući, nastavila je da nam govori, s željom da njen identitet ne otkrivamo...

- Strašno. To kako ga je tukla je stravično. Zatvarala ga je u mračnim sobama, šišala ga je... verovatno zato je on takav. Ali smirio se, verujte, pokušao je da živi normalno. Tako je odrastao, i posle robije je probao da se promeni. sad ga nema, nestao je, verovatno zato što ga svi u selu gledaju...Ni mi ne znamo gde je, ali obećao je da nikoga neće dirati... - priča sagovornica Espresa (ime i prezime poznato redakciji).

Šta su nam ranije rekli meštani Malče, pročitajte ispod:

Podsećanja radi, javnost Ninoslava Jovanovića poznaje po užasnim zverstvima zbog kog je više puta robijao. On je, naime, 2006. godine osuđen na 15 godina zatvora jer je jednu 12-godišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama.

Tog jula 2005. godine, posle samo dva meseca na uslovnoj slobodi krenuo je u potragu za maloletnicama kako bi se nad njima seksualno iživljavao. Kada se pojavio na vratima S. M. iz jednog niškog naselja, čijeg je pokojnog supruga poznavao, niko nije ni mogao da zamisli šta će se uskoro desiti. Naime, Jovanović se predstavio kao šofer u prevozničkom preduzeću, nudeći da joj zaposli sina. Mladić je pošao do grada sa njim a pošla je sa njima i njegova dvanaestogodišnja sestra, kako bi se ošišala. Na pola puta, Jovanović je mladiću rekao da se vrati kući a da će on odvesti njegovu sestru kod frizera.

Umesto toga, devojčicu je odveo u jednu napuštrenu kuću, gde je ošišao makazama, a potom joj naredio da skine garderobu, preteći joj da će joj izvaditi oko i ubiti majku i brata ako ga ne posluša. Tokom monstruoznog seksualnog iživljavanja nad devojčicom, prinudio je četiri puta na oralni seks a potom ju je i deflorisao. Cele noći se iživljavao nad devojčicom, preteći joj da će dovesti još šestoricu muškaraca ako ga ne bude slušala.

Tek nakon cele noći agonije pustio ju je da se vrati kući.

Svega četiri dana kasnije manijak je našao sledeću žrtvu u selu Gornja Vrežina, i to na umrlici.

Ime devojčice pročitao je na smrtovnici a potom je ušao u kuću i pozvao je. Zatražio je od nje da ponese peškir i makaze i da pođe hitno sa njim, jersu navodno njeni roditelji imali nezgodu vozeći traktor. Ne sluteći šta je može snaći, dete je pošlo za njim. Kada su zašli u vinograde naredio je devojčici da se skine, ali ona je počela da zapomaže jer je shvatila šta želi da joj uradi. Njene vriske, srećom, su čuli meštani koji su bili na njivama. Požurili su do nje i spasili je, a manijak je pobegao u pravcu Svrljiga.

Treba napomenuti da je Jovanović činio zlodela devojčicama dok je bio na uslovnoj kazni zatvora nakon nešto više od devet godina provedenih iza rešetaka.

Kako je osuđen na 15 godina, ali mu je kazna smanjena, na slobodi se našao 2018. godine.

Samo nekoliko meseci kasnije pritvoren je zbog slanja bizarnih poruka grupama koje se bave prikupljanjem kose uz jezive komentare kako treba tako ošišati još žena. U pritvoru je bio pet meseci.

Roditelji iz sela odakle je Jovanović, u strahu, ošišale su kose svojim ćerkama jer su se nakon njegovog izlaska na slobodu plašile.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.