Misterija ubistva pevačice: Policajci prevrću kuće po Borči u potrazi za čekićem!

klupko se odmotava

Misterija ubistva pevačice: Policajci prevrću kuće po Borči u potrazi za čekićem!

Inspektori u civilu detaljno su češljali kuće i razgovarali sa žiteljima, tražeći bilo kakav trag koji bi pomogao da surovi ubica koji je zverski usmrtio pevačicu sa više od 30 udaraca u glavu konačno bude uhvaćen
Objavljeno: 23:08h

U naselju Crvenka, nedaleko od mesta gde je prošle subote ubijena zvezda „Granda“ Jelena Krsmanović, tokom jučerašnjeg dana bilo je više policajaca nego meštana. Ceca poznavala ubijenu pevačicu: Jelena je mogla da postane velika zvezda! (FOTO)

Inspektori u civilu detaljno su češljali kuće i razgovarali sa žiteljima, tražeći bilo kakav trag koji bi pomogao da surovi ubica koji je zverski usmrtio pevačicu sa više od 30 udaraca u glavu konačno bude uhvaćen. Policijska potraga je posebno usmerena na pronalaženje tupog predmeta, najverovatnije čekića, kojim je ubistvo počinjeno. Istovremeno, forenzičari i dalje pretražuju mesto gde je pronađeno Jelenino telo, kao i širu okolinu, ne želeći da bude propušten bilo kakav trag.
Prinstcreen/Facebook/Jelena Krsmanović
Meštani Crvenke kažu da su se među njih uvukli strah i zebnja. Posebno ih plaši što je ubica negde na slobodi, mada, kako kažu, veruju da je to sigurno neko sa strane. Da je to možda neko od njih, kako navode, ne žele ni da pomisle. - Svakog dana nas ispituju jesmo li nešto čuli, videli. Pitali su za jednog čoveka koji je radio na livadi toga dana. Kad smo ga uočili, kako se ponašao, da li smo primetili bilo šta neobično tog dana...? - ispriča nam je jedan od meštana koji živi blizu mesta zločina. Nedaleko odatle, u delu gde su zbijene kućice, glavna, maltene jedina tema je ubistvo Jelene Krsmanović. Policija i od žitelja ovog dela Crvenke pokušava da sazna bilo kakav detalj koji bi pomogao istrazi. Ispred prodavnice zatekli smo Franca i Slavka Rojka, oca i strica Igora, koji je bio zadržan i ispitan nekoliko sati u policiji, i Nebojše, za koga se tvrdi da je pobegao iz Crvenke. (Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.