GLEDAO FILM, PA IZBO BAKU NOŽEM I SMRKAO JOJ GLAVU: Ikonopisac bio inspirisan čuvenom scenom iz horor filma PSIHO?
Ikonopisac osumnjičen za ubistvo Jelice, Foto: Printscreen/facebook

HOROR!

GLEDAO FILM, PA IZBO BAKU NOŽEM I SMRKAO JOJ GLAVU: Ikonopisac bio inspirisan čuvenom scenom iz horor filma PSIHO?

Posle ubistva starice, nastavio je sa mračnim objavama na Fejsbuku

Objavljeno:

Vladan G. (26), osumnjičen da je Jelici Veri Tatarovski iz Niša nožem naneo više od 10 uboda po telu i čekićem joj smrskao glavu, bio je, kako pišu mediji, podstaknut horor filmom "Psiho", poznatom po sceni ubistva pod tušem i vrisku žene koju ubica nemilosrdno ubada.

Ikonopisac je, inače, neko vreme živeo u zgradi gde i nesrećna žena koja je ubijena u noći između 31. avgusta i 1. septembra u svom stanu, a mladić je uhapšen 4. septembra u Beogradu.

Zločin se, kako piše "Alo", naizgled odigrao po uzoru na jedan od najstrašnijih horor filmova Holivuda, a na to ukazuju Vladanove objave na Fejsbuku. On je dva dana pre zločina objavio da je gledao Hičkokovo remek-delo "Psiho" iz 1960. godine.

foto: Printskrin: Youtube/Movieclips

Kultna scena u kojoj glumica Dženet Li vrišti pod tušem dok je napadač ubada nožem svima koji su gledali film ostala je urezana u sećanju, a upravo ovo ostvarenje gledao je ikonopisac uoči ubistva vojne penzionerke.

Na Fejsbuku je napisao da je film gledao 30. avgusta, oko 22 sata, a tragedija se dogodila već narednog dana. Dan pre toga, 29. avgusta, takođe se pohvalio da je gledao film "Rozmarina beba", koji mnogi proglašavaju jednim od najstrašnijih zbog scena sa satanističkim ritualima.

Posle ubistva starice, nastavio je sa mračnim objavama na Fejsbuku.

- Uzimam sve svoje lekove da oteram svoje misli - napisao je stih iz pesme "Heroin" pevačice Lane del Rej.

Podsetimo, mladić je posle zločina pobegao u Beograd gde se krio u iznajmljenoj sobi u centru prestonice, gde je ubrzo uhapšen.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.