KRISTIJAN POBEGAO IZ SUDNICE: Kad je skočio sa trećeg sprata, POLOMIO JE I RUKE I NOGE!
Polomio je i ruke i noge!, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

KRISTIJAN POBEGAO IZ SUDNICE: Kad je skočio sa trećeg sprata, POLOMIO JE I RUKE I NOGE!

Zato ga je Radoslav Trlajić, zvani Bata Trlaja, na leđima nosio do automobila!

Objavljeno:

Kristijan Golubović početkom devedesetih izveo je spektakularno bekstvo skokom sa trećeg sprata zgrade Petog opštinskog suda u Beogradu.

Golubović je prilikom doskoka povredio noge. Zato ga je Radoslav Trlajić, zvani Bata Trlaja, na leđima nosio do automobila.

Priča iz Kristijanovog ugla o ovom bekstvu objavljena je u Fejsbuk grupi "Legende devedesetih".

Prenosimo vam kako je on to ispričao:

- Kad sam 1993. pobegao iz Petog opštinskog suda, skočio i polomio ruke i noge, odveden sam u stan kod nekih mojih drugara u okolini Centralnog zatvora. Nakon četiri, pet dana došao je Milorad Ulemek Legija i kazao mi: Mutavi, pitao sam komandanta da te dovedemo kod nas u Erdut kako se ne bi vucarao sa tim Indijancima i gusarima (Batom Trlajom, Gagijem Nikolićem, Pirketom, Goranom Bombašem, Skoletom, Goranom Majmunom) i svim ostalim tuturutama koji su se otimali da mi pomognu da bi teret mog ličnog bekstva, spontanog i neplaniranog, pao na reklamu njihove slave. Legija je Željku rekao da sam fanatik za sport, borilačke veštine i da mogu punim autoritetom vršiti uticaj na mlade gardiste u pozitivnom.

- Tom obukom je smatrao uglavnom moje znanje borilačkih veština i način kondicionog treninga koji se i dan-danas primenjuje samo kod legendarnog učitelja Miroslava Ćitakovića zvanog Ćita. Rekao sam da ću da razmislim o tome. Međutim, Željko i Legija su došli puno ranije u taj stan, za samo dva i po sata. Željko je došao u žutom kašmir kaputu i rekao mi: Podsećaš me na mene kada sam bio mlad - hrabar, pozitivno lud, ali si fizički kao Legija, barem mi on tako tvrdi. Imao sam predrasude o tebi, ovo, ono, a to što se desilo sa mojim drugom Slavkom Mijovićem moramo da ostavimo iza sebe, jer srpska sloga je momentalno preča od svakog isterivanja ponosa. Sad trenutno nema vojnih akcija, ali možeš da dođeš u Erdut, da ozdraviš, a Legija da ti kaže kakvu bi tu ulogu mogao da imaš.

Više o Kristijanu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.