U NESREĆI KOD SUBOTICE POGINUO POZNATI BIZNISMEN: On je i osnivač BEČKE PARTIJE
Udes na auto-putu, Foto: Printscreen

stravičan sudar

U NESREĆI KOD SUBOTICE POGINUO POZNATI BIZNISMEN: On je i osnivač BEČKE PARTIJE

U nesreći je povređen i osmogodišnji dečak, koji je prevezen u bolnicu u Subotici

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima dogodila na auto-putu Novi Sad - Subotica, kod mesta Žednik, kada je automobil podleteo pod kamion, poginula su tri muškarca, među kojima je i "poznati biznismen" i jedan od osnivača bečke partije "Zajedno za Beč", prenosi Blic.

Kako navodi list pozivajući se na informacije austrijskih medija, poginula su braća S. A. i S. A. i njihov rođak M. K. u automobilu marke "audi".

U nesreći je povređen i osmogodišnji dečak, koji je prevezen u bolnicu u Subotici.

"Blic" navodi da je do nesreće došlo kada se kamion srpskih registarskih tablica kretao u pravcu graničnog prelaza Horgoš, brzinom od 80 kilometara na čas.

Velikom brzinom mu se približio i zatim naleteo na njega vozač "audija Q7", austrijskih registarskih oznaka u kome su bili turski državljani.

Austrijski sajt oe24 prenosi da se "audi" nabio na prikolicu kamiona, verovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, posle 21 sat vožnje i pet sati pre sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Nesreca se dogodila oko 6.20 sati kod mesta Žednik, a uvidaj su uradili policija i zamenik osnovnog javnog tužioca iz Subotica.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.