OVO JE IGOR KOG JE UBILA STRUJA DOK JE RADIO NA KUĆI! Za njega svi imaju LEPE REČI, OVOME SE MNOGO RADOVAO
Igor Denić, Foto: FACEBOOK

UŽAS!

OVO JE IGOR KOG JE UBILA STRUJA DOK JE RADIO NA KUĆI! Za njega svi imaju LEPE REČI, OVOME SE MNOGO RADOVAO

Igorov komšija Bratislav Jovanović prvi je stigao na mesto nesreće i zatekao njegovog oca i sestrića u potpunom šoku

Objavljeno:

Igor Denić (40) iz niškog sela Gornje Međurovo koji je u nedelju poginuo od strujnog udara, sahranjen je u rodnom selu. Nesrećni čovek poginuo je naočigled oca i sestrića koji su mu pomagali u radovima na kući koju je nedavno kupio i kojoj se mnogo radovao. Igorov komšija Bratislav Jovanović prvi je stigao na mesto nesreće i zatekao njegovog oca i sestrića u potpunom šoku.

- Moja žena je pekla papriku za ajvar u našem dvorištu kada je čula vrisak. Odmarao sam u kući kada je uletela kukajući i povikala: "Ustani, izgleda da je Igora ubila struja" - priča Jovanović i dodaje:

- Dotrčao sam do njegove nove kuće i imao šta da vidim: Igor je bio na zemlji, a njegov otac i sestrić su bili u agoniji, jedva sam ih malo smirio. Pozvali smo Hitnu pomoć, ali su lekari samo konstatovali smrt.

Opisujući tragediju, Jovanović kaže da je Igora ubila bušilica jer je bila mokra, a ono što je doprinelo smrtnom ishodu je to što se nalazio na metalnim merdevinama dok je bušio rupu na dasci.

- Strujni udar je bio tako jak da je na merdevinama ostao mrtav. U trenutku udara, sklopka je izbacila pa ga je Igorov otac nadajući se da je još živ, skinuo sa merdevinama i spustio na zemlju. Međutim, on nije davao znake života. Došla je i policija, radili su uviđaj, sve je bilo jasno, nesreća kakva se ne pamti - dodaje Jovanović.

Igor je sahranjen u pratnji mnogobrojnih rođaka i prijatelja. Među njima je, gušeći se u suzama, bila i njegova sestra od strica, Olivera Ranđelović.

- Nije bilo boljeg čoveka od mog brata, vredan, pošten, nije birao posao, išao je u Arilje da bere maline, radio je po selu sve što je mogao, bio je veliki domaćin. Cela porodica je mnogo dobra, supruga mu je išla u Nemačku da tamo radi, iza njega su ostala dva divna sina, jedan ima 20 a drugi 16 godina. Mnogo se radovao kući koju je nedavno kupio, eto navukao je građu da je sredi - jadikovala je ožalošćena žena.

Niška policija je saopštila da je po nalogu tužilaštva obavljen uviđaj na mestu na kojem je stradao Denić te da je ustanovljeno da se radi o nesrećnom slučaju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.