BOGDAN JE BRUTALNO UBIO ROĐENOG BRATA! STAVIO JE LEŠ U KOLICA I KRENUO NA GROBLJE! Ovo su jezivi detalji ubistva
Bogdan Gajić, Foto: Printscreen/Facebook

UŽASNO!

BOGDAN JE BRUTALNO UBIO ROĐENOG BRATA! STAVIO JE LEŠ U KOLICA I KRENUO NA GROBLJE! Ovo su jezivi detalji ubistva

Stravično...

Objavljeno:

Posle jezivog ubistva Ignjata Gajića (24) iz Šapca, za koje je osumnjičen njegov rođeni brat Bogdan Gajić (21), nadzorne kamere su navodno zabeležile kako Bogdan kako gura kolica u kojima je njegov ubijeni brat.

Video su zabeležile nadzorne kamere u Ulici oslobođenja u noći 20. avgusta oko tri sata posle ponoći, kada je policija i zatekla Bogdana na ulici dok je pokušavao da se reši bratovljevog tela.

Prema snimku, jedna osoba gura kolica koja su prekrivena belim čaršavom. U jednom trenutku on se čak i okreće kako bi proverio da li je neko iza njega na ulici, a u jednom momentu u kadru je i pas koji počinje da laje u trenutku kada osoba sa kolicima prolazi pored kapije. Inače, snimak je nastao nekoliko trenutaka pre nego što će policijska patrola ubicu uhvatiti na delu.

- Još smo u šoku i ne možemo da poverujemo da se ovo dogodilo u našem komšiluku. Ovo je miran kraj i niko ne bi ni pomislio da ovako nešto može da se dogodi. Kao u horor filmu - komentariše jedna od komšinica.

Ubistvo u porodici čuvenog slikara Milića od Mačve dogodilo se još u ponedeljak pre podne, kada je osumnjičeni navodno nasmrt pretukao brata. Tukao ga je bokserom dok ga nije onesvestio, a onda ga izbo nožem. Telo je sakrio u šupi, a za to vreme isplanirao kako da ga se reši čim padne mrak. Do tada je već iskopao rupu u blizini vodovoda, u produžetku ulice u kojoj živi, a oko tri sata ujutro leš je natovario u kolica i krenuo ka mestu gde je planirao da ga zakopa.

- U tom trenutku naišla je i policijska patrola, kojoj se učinilo sumnjivo što mladić u sitne sate gura kolica i sa sobom nosi ašov. Zaustavili su se i kada su u kolicima videli telo, Bogdana su priveli u stanicu - priča izvor iz istrage.

Iako se Bogdan posle hapšenja branio ćutanjem, kao motiv svirepog ubistva navode se narušeni porodični odnosi. Tačnije, ubijeni Ignjat je duže vreme maltretirao celu porodicu, a Bogdana najviše. Ignjat je već 21. avgusta sahranjen na šabačkom novom groblju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.