UBIJEN SAŠA TODOROVIĆ: Brutalno UPUCAN U GLAVU pred ŽENOM I DETETOM
Saša Todorović Trta, Foto: Printscreen

potraga za napadačem

UBIJEN SAŠA TODOROVIĆ: Brutalno UPUCAN U GLAVU pred ŽENOM I DETETOM

Todorović je ubijen u ponedeljak oko 20 sati uveče, ispred jedne prodavnice u opštini Danderid u Stokholmu

Objavljeno:

Saša Todorović (55) zvani Trta iz Beograda, višestruko osuđivani kriminalac, ubijen je u Stokholmu u Švedskoj, saznaje "Blic".

Todorović je ubijen u ponedeljak oko 20 sati uveče, ispred jedne prodavnice u opštini Danderid u Stokholmu. Švedski "Ekspresen" piše da je Todorović upucan u glavu, i to pred ženom i detetom, kao i još dvoje očevidaca.

Očevici su za švedski kanal TV4 rekli da su videli beživotno telo muškarca kako leži na ulici, ljude koji u panici vrište, kao i ljude koji zovu policiju. Zatim su, kažu svedoci, videli lekare hitne pomoći kako smiruju uznemirene ljude pred kojima je Todorović ubijen.

Na lice mesta izašla je i policija, u potragu za napadačima tragalo se i helikopterima, a ovaj deo grada bio je blokiran. Švedski portal prenosi da je Todorović bio na putu kući kada su ga ispred prodavnice sačekali napadači. On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu, sutradan ujutru uhapšena su trojica muškaraca. Lokalni mediji prenose da su dvojica od njih uzrasta od oko 20 godina i jedan u tridesetim godinama. Stariji muškarac već je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i umešanosti u poslove sa drogom.

Todorović je itekako bio poznat organima reda jer je odgovarao za desetak krivičnih dela. Našao se iza rešetaka 2015. godine zbog posedovanja pištolja, a nakon pretresa stana pronađeno je još oružja. Hapšen je i zbog droge.

Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bekstvu 2002. a nakon što je nađen amfetamin u vrednosti 65 milona švedskih kruna.

Todorovićevi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Poslednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.