DA JE LEGIJA NA SLOBODI NE BISMO SA KOSOVOM IMALI OVOLIKO PROBLEMA! Ulemek o bratancu i KRISTIJANU GOLUBOVIĆU
Ulemek o bratancu i KRISTIJANU GOLUBOVIĆU, Foto: Facebook/legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

DA JE LEGIJA NA SLOBODI NE BISMO SA KOSOVOM IMALI OVOLIKO PROBLEMA! Ulemek o bratancu i KRISTIJANU GOLUBOVIĆU

Pustite me na 4 dana - vapio je ranije komadant Legija iz zatvorske jedinice gde je smešten

Objavljeno:

Milorad Ulemek Legija zbog zavere protiv države i kriminalnih aktivnosti optužen je na maksimalnu zatvorsku kaznu. I pored toga što je svestan da nikada neće izaći napolje, ranije je objavljivano da ga je mnogo pogođaju situacije na Kosovu gde Albanci maltretiraju goloruk srpski narod.

Tim povodom, on se iz zatvora obraćao ranije i saopštenjem, koje su prenele njegove bivše kolege iz JSO.

- Da sam na slobodi, za 24 sata bih okupio JSO, a za 48 sati bi Kosobo bilo naše, a onda bih se vratio ovde u zatvor gde sam sa ponosom ušao. Pustite me na 4 dana", poručuje komadant Legija iz zatvorske jedinice gde je smešten i dodaje: "Videli ste kako izgledaju njihovi tzv. specijalci i koliko su obučeni. Jedan Srbin je golim rukama uspeo da ga nokautira. Kod nas u jedinici, ne bi stigao ni da zamahne rukom već bi bio na podu".

Da je to tako, govorio je i Legijin stric. Priča o tome zašto je Legija bežao iz zemlje, kakve veze ima s tim Kristijan Golubović objavljeno je u grupi "Legende devedesetih".

Evo šta je rekao Mihajlo Mile Ulemek:

- Legija je odavde pobegao zbog tih sitnih krađa sa Kristijanom, otišao u Legiju stranaca, vratio se iz Francuske da ratuje za Srbiju. Kako mu se država odužila? Osuđen tri puta na po 40 godina! Da je on na slobodi, ne bismo mi imali ovoliko problema sa Kosovom.

Više o Legiji:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.