UBICA IZ JABUKOVCA UKRAO JE NEŠTO OD NAJMLAĐE ŽRTVE! Da li ovo menja tok istrage u slučaju četvorostrukog ubistva?
Žrtve masakra u Jabukovcu, Foto: Kurir, Privatna arhiva

jezivo

UBICA IZ JABUKOVCA UKRAO JE NEŠTO OD NAJMLAĐE ŽRTVE! Da li ovo menja tok istrage u slučaju četvorostrukog ubistva?

Pitanje koje muči istražitelje je zašto su nestala samo lična dokumenta Dragane Jozeljić, a ne i drugih žrtava pokolja

Objavljeno: 23:01h

Dragana Jozeljić (53) najmlađa je od četiri žrtve masakra u Jabukovcu prošle nedelje, kada su ubijeni i njena majka Ljubinka Oprikić (76), ujak Raja Kazimirović (72) i baba Dragica Kazimirović (93).

- Gde su njena dokumenta nije poznato jer u kući nisu nađena. Bez pasoša ne bi mogla da se vrati u Nemačku, gde je živela. Da je izgubila taj dokument, sigurno bi prijavila nestanak, ali nije. Upravo zbog toga je misterija šta je sa njenim pasošem i ukoliko su ga ubice odnele sa sobom, zašto im je potreban. Ne mogu da ga koriste, osim ako nekome ne treba da ga predaju i tako potvrde da su "odradili" posao. A to opet ukazuje na to da je likvidacija urađena po nečijem nalogu- kaže izvor Blica, upoznat sa istragom.

foto: Kurir/ Privatna arhiva

Pitanje koje muči istražitelje je zašto su nestala samo lična dokumenta Dragane Jozeljić, a ne i drugih žrtava pokolja.

- To može da znači kako je prava meta bila Dragana, a da su ostali kolateralna šteta. A to je sasvim novi pravac istrage. Jer do sada se mahom mislio da su žene ubijene zbog Raje, njegovog novca ili iz osvete zbog sukoba sa nekim od meštana. Ako je egzekutorima cilj bio da eliminišu Draganu, mora detaljno da se ispita njen život u Nemačkoj, ali i odnosi sa ljudima u Srbiji, gde je dolazila povremeno, kaže izvor Blica.

Telo Dragane Jozeljić nađeno je ispod trema, pored leša babe Dragice. Njih dve su ubijene istim oružjem. Draganina majka ubijena je kraj stepeništa, a ujak na traktoru i nji dvoje su upucani mecima iz drugog pištolja.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.