OVO JE ŽIVICA IZ MELENACA KOGA JE ŽENA PRIJAVILA DA JE SILOVAO SVOJE DVE ĆERKE I NJU: Međutim, da li je baš tako?
Živica Ćurčić, Foto: Facebook

AU

OVO JE ŽIVICA IZ MELENACA KOGA JE ŽENA PRIJAVILA DA JE SILOVAO SVOJE DVE ĆERKE I NJU: Međutim, da li je baš tako?

Komšije sumnjaju da je Alisa R. supruga lažno prijavila jer nije hteo da joj daje novac

Objavljeno:

Živica Ćurčić (42) uhapšen je zbog sumnje da je u selu Melenci kod Zrenjanina tukao nevenčanu suprugu Alisu R. (29) i seksualno napastvovao njene dve ćerkice, od tri i šest godina.

Kako mediji pišu, za ceo slučaj saznalo se nakon što je Alisa R. osumnjičenog supruga prijavila policiji, nakon čega su Ćurčiću stavljene lisice na ruke.

- Žena je prijavila u policiji da ju je suprug pretukao, kao i da je seksualno napastvovao njene dve maloletne ćerke, od kojih je jednu dobila s njim! Kako je ispričala inspektorima, osumnjičeni je navodno u prethodnih nekoliko meseci dodirivao devojčice po intimnim delovima - kaže izvor jednog beogradskog lista.

Žena je s ćerkicama ubrzo nakon prijave smeštena u sigurnu kuću, dok je osumnjičeni Ćurčić priveden u stanicu.

- Devojčice su odmah podvrgnute lekarskim pregledima, međutim, ustanovljeno je da nemaju nikakvih vidljivih povreda. Osumnjičeni je na saslušanju negirao da je seksualno napastvovao ćerkice, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. Nakon detaljne istrage znaće se više informacije o ovom slučaju, a zasad se proveravaju obe strane priče - priča izvor.

Komšije sumnjaju da je Alisa R. supruga lažno prijavila jer nije hteo da joj daje novac.

Prema rečima meštana sela Melenci, odakle je ova porodica, za uhapšenog Ćurčića svi imaju samo reči hvale.

- Živica je vredan i dobar čovek. On je ovde živeo s Alisom, svojom majkom i dvoje dece. Izdržavali su se od majčine penzije, međutim, kako je ona bila mala, Živica je dodatno radio na građevini u Beogradu i novac slao Alisi za nju i decu. Po pričama pojedinih komšija koje bolje poznaju ovu porodicu, Alisa je taj novac trošila na svakakve gluposti, samo ne na ono što treba - kaže jedan od komšija ove porodice.

Kako navodi komšija, svi sumnjaju da je ona Ćurčića lažno prijavila zbog novca.

- Živica i njegov brat su prodali stan u Vinči, a Alisa je potrošila dobar deo novca. Poslednja dva meseca Živica nije slao novac za nju i decu jer nije imao odakle, pa se verovatno ona naljutila i odlučila da se osveti tako što će ga prijaviti - dodaje komšija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.