IMA NEŠTO UKLETO U JABUKOVCU! Danas pronađena četiri leša, a pre 12 godina ovaj monstrum je masakrirao pola sela
Stravična ubistva, Foto: Printscreen/youtube

selo poznato po zlu

IMA NEŠTO UKLETO U JABUKOVCU! Danas pronađena četiri leša, a pre 12 godina ovaj monstrum je masakrirao pola sela

U selu kod Negotina danas se dogodilo se četvorostruko ubistvo

Objavljeno:

Oko 14 sati u selu Jabukovac kod Negotina, u dvorištu porodice Kazimirović pronađena su četiri leša.

Telo Raje Kazimirovića starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice kazimirović stare 83 godine, kao i još dva za sada neidentifikovana leša osoba ženskog pola.

Selo Jabukovac svi građani Srbije pamte po zlu, pošto je upravo u tom selu 2007. godine počinjen najveći masakr u istoriji Srbije.

Naoružan lovačkom puškom, 39-godišnji meštanin sela po imenu Nikola Radosavljević ubio je devet, a teško ranio dve osobe. Posle zločina, pokušao je samoubistvo, ali je u tome sprečen i uhapšen.

Podsetimo, Radosavljević je oko 17 časova pretukao svoju suprugu, a zatim je skočio u bunar s namerom da izvrši samoubistvo. Međutim, njegov komšija ga je izvukao iz bunara i pružio mu pomoć. Posle nekoliko minuta, Radosavljević je otišao do svoje kuće i uzeo pušku.

Uputio se prema selu i najpre ubio tri osobe − Veljka Đorđevića (58), njegovog sina Dragana (22), i taštu Marinu Kutkurenović (75).

Zatim je usmrtio još šest osoba − supružnike Draginju (55) i Branislava Borongića (57), Persu Banković (37), Branislava Badejevića (30), Srđana Bađikića (15) i Aniku Čogić (62). Teško je ranio Sinišu Bađikića (36) i Vanucu Baderević (70), čije je zdravstveno stanje kasnije stabilizovano.

Sutradan 28. jula, nakon neuspelog pokušaja samoubistva, Radosavljević je oko 1:30 uhapšen na seoskom groblju i odveden najpre u negotinsku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć, a potom na odeljenje grudne hirurgije u Nišu. Radosavljević je za ubistva okrivio crnu magiju.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.