ISPLIVALO JOŠ JEDNO ŠOK SAZNANJE HORORA U ŠPANIJI: Klao ga na balkonu naočigled turista, ovo ga je SPASILO (VIDEO)
Napadač, Foto: printscreen

najnovija saznanja

ISPLIVALO JOŠ JEDNO ŠOK SAZNANJE HORORA U ŠPANIJI: Klao ga na balkonu naočigled turista, ovo ga je SPASILO (VIDEO)

Povređeni muškarac prevezen je u bolnicu gde su mu sanirane povrede i ima 11 šavova

Objavljeno: 18:59h

Srpski državljanin uhapšen je u četvrtak posle podne u španskom letovalištu Kosta del Sol, nakon što je sunarodnika rasekao po glavi i krvavog i golog ga je, držeći mu nož na vratu, vezao za ogradu terase apartmana na trećem spratu.

Povređeni muškarac prevezen je u bolnicu gde su mu sanirane povrede i ima 11 šavova. Motiv nesvakidašnjeg napada za sada nije obelodanjen, a mediji spekulišu da je to ljubomora.

Nije se oglašavala ni Civilna garda u Marbelji u čijoj nadležnosti je uhapšeni državljanin Srbije, a o napadu nije obavešteno ni Ministrastvo spoljnih poslova Srbije, niti je iko tražio pomoć našeg diplomatskog predstavništva.

Za sada nije poznato ni da li su napadač i žrtva u Manilvu otišli na letovanje ili možda u ovom gradu u Andaluziji, nedaleko od Malage, izvesno vreme žive i rade.

U prilog toj pretpostavci ide i izjava žene koja radi blizu apartmana u kojem se dogodio incident u kojoj kaže da je “žrtvu viđala ranije i da joj je delovao kao dobar momak”.

Prema navodima medija, napadač, njegova supruga i žrtva zajedno su boravili u sobi hotela u Kosto del Solu i navodno su bili u nekoj vrsti ljubavnog trougla, te se sumnja da je motiv za ovaj pokušaj ubistva ljubomora.

Žrtvu je, pišu španski mediji, spasla upravo supruga napadača, koja je pomogla u njegovom hapšenju. U trenutku napada ona je, strahujući da bi suprug i nju mogao da povredi, prestravljena istrčala iz apartmana i sa ulice posmatrala kako njen muž preti nožem muškarcu. Kada su je policajaci zamolili za pomoć ona se ušunjala i otvorila im vrata, nakon čega su policajci odjurili do balkona i uhapsili njenog muža.

Napadača je preuzela Civilna garda i odvezen je u Marbelju, a policija je apelovala na svedoke da joj dostave video snimke i slike kako bi mogla da podigne optužnicu.

Posle hapšenja “nasilnika sa balkona”, predsednik opštine Manilva Mario Himenes čestitao je policajcima na njihovoj “profesionalnosti i hrabrosti”.

- Ovo je bio izolovan akt koji je zahtevao snažan odgovor da bi se osigurala bezbednost stanovništva, rekao je Himenes, a preneli su španski mediji.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.