PLAKALA JE I JEDVA JE USPELA DA PROGOVORI IŠTA! Voditeljka Beogradske hronike se JEDVA oprostila od IGORA BULATA
Slađana Tomašević, i pokojni Igor Bulat, Foto: Printscreen/RTS 1

tragično

PLAKALA JE I JEDVA JE USPELA DA PROGOVORI IŠTA! Voditeljka Beogradske hronike se JEDVA oprostila od IGORA BULATA

Slađana je sa knedlom u grlu na samom početku emisije izgovorila nekoliko rečenica o pokojnom Igoru, a vidljivo je bilo i da je pre same emisije plakala...

Objavljeno:

Ovog ponedeljka, 29. jula, RTS-ova "Beogradska hronika" počela je tužno, budući da se voditeljka Slađana Tomašević pred malim ekranima zauvek oprostila od svog dugogodišnjeg kolege Igora Bulata, inače rođenog brata pevača Marka Bulata, koji je danas preminuo.

Slađana je sa knedlom u grlu na samom početku emisije izgovorila nekoliko rečenica o pokojnom Igoru, a vidljivo je bilo i da je pre same emisije plakala.

- Teško je kada se ovako počinje emisija. Mnogo puta sam ga prozivala, večeras poslednji put. Naš Igor Bulat preminuo je danas u 48. godini posle kratke i teške bolesti - drhtavim glasom je izgovorila voditeljka.

foto: Printskrin: RTS

U Televiziju Beograd Igor je došao 1993. godine. Kao mlad novinar, izveštavao je o svakodnevnim problemima Beograda i Beograđanima. Vodio je Jutarnji program, uključivao se godinama sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je "Beogradsku hroniku".

Poslednji put bio je pred gledaocima 5. aprila 2018. godine.

foto: Printskrin: RTS

Igor Bulat bio je rođeni brat Marka Bulata. Iako su fizički veoma podsećali jedan na drugog, njihove karijere bile su potpuno različite.

foto: Printskrin: RTS

Imao je opaku bolest jetre, a ista mu je dijagnostifikovana u decembru 2018. godine. Za sobom je ostavio dvoje dece i suprugu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.