U PITANJU JE ŽENA! Uhapšena osoba koja je pretila VUČIĆEVOJ DECI! KRILA IZA ČUDNOG NADIMKA
Policija, ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić, Ilustracija/Espreso.co.rs

pala

U PITANJU JE ŽENA! Uhapšena osoba koja je pretila VUČIĆEVOJ DECI! KRILA IZA ČUDNOG NADIMKA

- Dokle bre više žvalonja, dokle? Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo - napisano je ispod objave

Objavljeno: 12:48h

U Šapcu je uhapšena ženska osoba koja se sumnjiči da je preko društvene mreže tviter uputila niz brutalnih pretnji sinu i ćerki Aleksandra Vučića.

Posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

Podsetimo, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

- Dokle bre više žvalonja, dokle? Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo - napisano je ispod objave.

Gostujući u jutarnjem programu tv Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.