UHAPŠEN RADOMIR J. KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU OD 8 GODINA! Otkriveni svi MOSTRUOZNI DETALJI o NJEMU!
Devojčica (8) pretrpela seksualno zlostavljanje, Foto: Profimedia

užas!

UHAPŠEN RADOMIR J. KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU OD 8 GODINA! Otkriveni svi MOSTRUOZNI DETALJI o NJEMU!

Ovaj čovek poznati je fizikalac u ovom kraju...

Objavljeno:

Osmogodišnju devojčicu pokušao da napastvuje sezonski radnik kog je njena porodica angažovala na majstorskim radovima na svom imanju.

Radomir J. (42) iz Ečke uhapšen je u sredu zbog sumnje da je u susednom selu Botoš pokušao da siluje osmogodišnju devojčicu u kući porodice u kojoj je bio angažovan kao fizički radnik.

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni Radomir J. je poznat fizikalac u ovom kraju, koji je radio sve moguće poslove, od šegrtskih do molerskih i zidarskih. Tako ga je angažovala i porodica napadnute devojčice, u čijoj je kući navodno trebalo da kreči zidove.

Bila sama u kući

Dete su kobnog dana čuvali baka i deka jer su joj roditelji sa kojima živi u Novom Sadu bili na poslu. Osumnjičeni je navodno iskoristio nepažnju starijih supružnika i trenutak kada su bili u dvorištu.

- Dete se igralo u kući kada je napasnik u jednom trenutku ušao i počeo da je spopada i dodiruje po intimnim delovima tela. Potom je otišao korak dalje, sve u nameri da napastvuje dete. Zašto je na kraju odustao od svojih namera nije sasvim jasno, ali pretpostavlja se da su u tom trenutku baka ili deka devojčice ušli u kuću i tako ga omeli u ostvarivanju namere - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On kaže da je devojčica ubrzo nakon pokušaja silovanja ispričala baki šta joj se desilo.

- Prestravljena žena nije želela ništa da prepusti slučaju i dete je odmah odvela kod lekara u zrenjaninski Urgentni centar. Lekari su pregledom utvrdili, na osnovu određenih povreda, da je dete ipak pretrpelo neki vid seksualnog zlostavljanja, ali ne i da je silovano. Slučaj je prijavljen policiji i Radomir J. je uhapšen i pritvoren - objasnio je naš sagovornik.

Šok meštana

Meštane sela Batoš šokirala je vest da je u njihovom selu devojčica bila žrtva pedofila, a reporterima Kurira su rekli da su za slučaj saznali iz medija.

- Ne znam šta se desilo, ali je strašno ukoliko je sve to tačno. Porodica devojčice ne priča ništa vezano za to, ali bi zbog bezbednosti druge dece trebalo da se zna ko je bolesnik koji je uradio tako nešto - kaže jedan od meštana.

Deda devojčice, s kojim smo juče pokušali da stupimo u kontakt, nije želeo da priča, a okupljenim novinarima je u jednom trenutku čak i otvoreno pretio.

Samo nagađaju

U EČKOJ NE ZNAJU ZA MANIJAKA

Reporteri Kurira pokušali su juče da pronađu rođake ili poznanike osumnjičenog pedofila u Ečkoj, ali je svaki pokušaj ostao bezuspešan.

- Ima jedan koji odgovara tom opisu, ali on nakon razvoda od supruge ne živi u Ečkoj. Žena ga je prijavljivala zbog nasilja u porodici - kaže meštanin Ečke.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.