ZBOG POGINULIH SESTARA DANAS SU SE NA GROBLJU ČULI JAUCI! Dobrila i Vida sahranjene u BELIM KOVČEZIMA
Sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) koje su stradale u strahovitom udesu, Foto: Facebook

tuga

ZBOG POGINULIH SESTARA DANAS SU SE NA GROBLJU ČULI JAUCI! Dobrila i Vida sahranjene u BELIM KOVČEZIMA

One su sahranjene u belim kovčezima, a opelo su služila čak tri sveštenika u mukloj tišini

Objavljeno:

Sestre Dobrila (27) i Vida Milić (21) koje su stradale u strahovitom udesu u utorak kod Kaća sahranjene su danas na mesnom groblju u rodnom Đurđevu u prisustvu članova porodice i brojnih rođaka i prijatelja. Ovaj događaj toliko je potresao stanovnike ovog malog vojvođanskog mesta da je današnji dan proglašen danom žalosti u čitavoj žabaljskoj opštini, piše "Blic".

One su sahranjene u belim kovčezima, a opelo su služila čak tri sveštenika u mukloj tišini koju su remetili užasni krici neutešnih roditelja pokojnih devojaka Ružice i Bore Milića koji su imali samo jedno pitanje: "Zašto više nema njihovih Dobrile i Vide?"

Ipak, oni i u ovim najtežim trenucima nisu zaboravili na svog nesuđenog zeta Nebojšu Aleksića koji je u udesu zadobio teške telesne povrede i zahvaljuju se bogu što je barem on preživeo.

Podsetimo, Dobrila, Vida i Nebojša vratili su se kobnog dana rano ujutru sa letovanja u Egiptu, a Bora Milić nam je ispričao da su se javili da su stigli u Novi Sad i rekli im da će nakon kraćeg odmora doći kod njih u Đurđevo.

- Rekli smo im da je bolje da se odmore i odspavaju pa da se vidimo sutradan, međutim oni su baš hteli da dođu toga dana jer su nas se zaželeli i hteli su da nam pokažu fotografije sa letovanja i sa nama podele lepe uspomene dok su još sveže. Čekali smo ih na ručku ali ih nažalost nismo ih dočekali - priseća se skrhani Bora.

Otkrivaju i da su Dobrila i Nebojša nakon tri godine zajedničkog života u Novom Sadu planirali da se venčaju sledeće godine.

- Oni su se upoznali u fabrici Lir gde su zajedno radili i odmah su se zaljubili i počeli zajedno da žive. Nažalost nismo dočekali da zakonski ozvaniče svoju vezu. Hvala bogu pa imamo još jednu ćerku Draganu (31) koja je udata i trudna pa se nadamo da će nam unuče pružiti barem malo utehe u ovoj nesreći - žali se Bora.

Neutešna majka Ružica kaže da nisu dozvolili Dragani da dođe na sahranu u strahu da joj ne pozli zbog stresa i vrućine.

- Rekli smo joj da je bolje da ne dolazi, da pazi na svoje dete jer je već dovoljno uzrujana a nismo sigurni ni da bi joj lekar dozvolio da u tako poodmakloj trudnoći, pod takvim stresom i po ovoj vrućini prisustvuje sahrani - jada se majka Ružica.

O nesrećnim sestrama Milić komšije pričaju da su bile izuzetno dobre, mile i vredne devojke za primer, kao uostalom i cela porodica i kažu da ne znaju čime su zaslužili da ih zadesi takva tragedija.

- Bile su divne devojke. Znam ih skoro od rođenja. Dobre, vredne... Pred njima je bio ceo život a trenutak nečije nepažnje uništio je ne samo njihove živote već i živote čitave porodice. Nadam se da će se makar malo oporaviti kada im se rodi unuče - priča komšinica porodice Milić.

Ljiljana koja je rodom iz Bijelog Polja živela je u Novom Sadu gde je dugo godina radila u Erste banci i trebala je da se penzioniše u novembru. Iza sebe je ostavila supruga, sina i ćerku a sahranjena je danas na gradskom groblju u Novom Sadu.

(Espreso.r)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.