LJUBICI M. (40), DIREKTORKI BANKE, PUCALI U NOGE: Detalji horora na Zvezdari!
Policija na licu mesta, Foto: TV Prva Printscreen

saznajemo

LJUBICI M. (40), DIREKTORKI BANKE, PUCALI U NOGE: Detalji horora na Zvezdari!

Na nju je nepoznati napadač ispalio nekoliko metaka iz pištolja. Žena je zadobila 3 prostrelne rane i prevezena je u bolnicu

Objavljeno:

Rano jutros, oko 7.30 sati, u Beogradu na Zvezdari dogodila se pucnjava u kojoj je povređena Ljubica M. stara 40 godina.

Na nju je nepoznati napadač ispalio nekoliko metaka iz pištolja. Žena je zadobila 3 prostrelne rane i prevezena je u bolnicu.

Napadač je pobegao skuterom, a u toku je potraga za njim, kako prenose beogradski mediji.

- Čuo sam 3 do 4 metka kada sam izašao na terasu. Onda sam začuo ljude koji govore: "Bacite peškire, pogođena je žena". Nisam znao sta se tačno dogodilo i sišao sam dole - kaže jedan od komšija.

foto: TV Prva Printscreen

Jedna od verzija priče koju smo čuli sa lica mesta jeste da je na Ljubicu pucala ženska osoba na motoru, koja je bila obučena u crno i imala je kacigu.

Prema drugoj verziji, komšije sumnjaju da je na Ljubicu pucao muškarac.

Ipak, Vladimir Perović, čovek koji živi na spratu iznad ranjene žene, kaže da ti navodi nisu istiniti.

- Poznajem lično Ljubicu, živi na spratu ispod mene. Čuo sam pucanj jutros u 7h. Izašao sam na terasu i video da žena leži nekoliko metara dalje od zgrade u kojoj živimo. Uzeo sam prvu pomoć iz kola, i istrčao. Video sam da je to Ljubica. Pitao sam je da li zna napadača, rekla je da ga nikad u životu nije videla - kaže komšija.

foto: TV Prva Printscreen

On dalje tvrdi da se Ljubica nije zamerila nikome.

Prema njenim rečima, napadač je bio malo krupniji i dovezao se motorom. Ona je, inače, u svesnom stanju sačekala ekipu Hitne pomoći.

Ljubica je direktorka jedne od filijala ugledne banke u Srbiji. Upucana je kada je krenula na posao, pri ulasku u auto. Ljubica nije iz krimogene sredine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.