PRETRESA SE AVION U KOM JE DOJAVLJENO DA IMA BOMBE! Evakuisano 130 ljudi, TAMO JE OPSADNO STANJE! (FOTO)
Espreso na licu mesta, Foto: Espreso.co.rs

prenosimo

PRETRESA SE AVION U KOM JE DOJAVLJENO DA IMA BOMBE! Evakuisano 130 ljudi, TAMO JE OPSADNO STANJE! (FOTO)

Avion se nalazi u hangaru koji je u pravcu Surčina

Objavljeno: 10:42h

Na aerodromu Nikole Tesle jutros je za avion koji je bio u pripremi za let ka Frankfurt stigla dojava da je u njemu postavljena bomba.

Evakuisano je 130 putnika i pet članova posade.

Ekipa Espresa izašla je na lice mesta, kod špediterske službe, gde se i nalazi pomenuti avion koji čeka da bude pregledan od strane kontradivizionih ekipa.

Avion se nalazi u hangaru koji je u pravcu Surčina.

foto: Espreso.co.rs

Na aerodromu Nikola Tesla su u toku je pregled aviona na liniji Beograd - Frankfurt koji obavljaju kontradiverzione ekipe MUP-a, a policija utvrđuje da li je reč o lažnoj dojavi o bombi i radi na identifikovanju osobe koja je zvala aerodrom, kako prenose beogradski mediji.

Rano jutros nepoznata osoba pozvala je Aerodrom Nikola Tesla i prijavila da je u avionu, koji je trebalo da poleti iz Beograda za Frankfurt, postavljena bomba.

U MUP-u navode da su na lice mesta odmah upućene sve raspoložive snage i pripadnici kontradiverzionih ekipa, koji trenutno vrše predleg aviona.

Policija utvrđuje da li je u pitanju lazna dojava i radi na identifikaciji osobe koja je zvala Aerodrom Nikola Tesla, rečeno je Tanjugu u MUP.

foto: Espreso.co.rs

Stanje je za sada normalizovano.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.