OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD TRSTENIKA: Viktor je stradao dok je vozio bicikl, ODŽACI ZAVIJENI U CRNO (FOTO)
Mladić je bio sjajan maturant, Foto: Filip Plavčić, Dado Đilas, Privatna arhiva

užasno

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD TRSTENIKA: Viktor je stradao dok je vozio bicikl, ODŽACI ZAVIJENI U CRNO (FOTO)

Poginuli mladić bio je jedan od najboljih učenika trsteničke gimnazije “Vuk Karadžić”

Objavljeno:

Mladić koji je nastradao noćas na državnom putu Kruševac-Kraljevo u ataru sela Odžaci kod Trstenika je Viktor L. (19), sjajan maturant Gimnazije “Vuk Karadžić” u Trsteniku.

Kako nezvanično saznaju “Novosti”, reč je o maturantu koji je bio jedan od najboljih učenika trsteničke gimnazije, koji je s uspehom položio prijemni ispit na Filozofskom fakultetu u Kragujevcu.

"Niko ne može da veruje da ga nema, jer osim što je imao sve petice i bio super đak, bio je vrlo vredan, kao i cela porodica, pomagao je roditeljima i u poljoprivredi", pričaju za “Novosti” prijatelji ove vredne porodice iz Odžaka.

foto: Privatna arhiva

Otac mu je radio kao vozač kamiona u Austriji, kao i u JKP "Komstanu", a majka radi u trgovini. Starija sestra je student na Medicinskom fakultetu u Nišu. Svi su redom za primer i u selu danas nema kuće koja nije ožalošćena zbog tragedije. Kako je nesrećni mladić na biciklu nastradao na magistrali koju je nebrojano puta ranije prolazio istražuje Osnovno tužilaštvo u Trsteniku, odakle je tužilac zajedno sa patrolom saobraćajne policije obavio uviđaj.

Uradite anketu!

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.