OGNJEN (21) JE NA TELU IMAO OPEKOTINE: Iz noćnog provoda otišao je pravo u smrt!
Ognjen Ć. (21) poginuo je jutros na železničkoj stanici u Subotici od strujnog udara, Foto: Printscreen/ društvene mreže

NOVI DETALJI NESREĆE U SUBOTICI

OGNJEN (21) JE NA TELU IMAO OPEKOTINE: Iz noćnog provoda otišao je pravo u smrt!

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija

Objavljeno:

Ognjen Ć. (21) poginuo je jutros na železničkoj stanici u Subotici od strujnog udara. Nesrećni mladić se popeo na vagon, kada ga je udarila struja. On je preminuo na mestu.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila u momentu kada se vraćao iz provoda. Mediji navode da mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja.

U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice. Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na mestu. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Kako prenosi Pink, nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

- Pre dve godine je maturirao u našoj školi. Upisao je PMF u Novom Sadu. Dobro dete i učenik. Svi su ga voleli. Vest da je nastradao nas je užasnula. Svi smo u šoku i neverici. Mnogo nam je žao – kažu u školi.

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema.

- Jako dobro dete. Svi smo u neverici i šoku. Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija – kaže prijatelj porodice Ćuk.

(Espreso.co.rs/novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.