PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU! Grupa muškaraca se POTUKLA, pokušali da pobegnu taksijem, pa RANILI NEDUŽNOG ČOVEKA
Policija, Foto: Dado Đilas

stravična pucnjava

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU! Grupa muškaraca se POTUKLA, pokušali da pobegnu taksijem, pa RANILI NEDUŽNOG ČOVEKA

Muškarac star oko 30 godina je ranjen oko 8 časova u novobeogradskoj ulici Džona Kenedija, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova

Objavljeno: 10:40h

Jutros oko 8 časova došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Kako Kurir saznaje, on je ranjen u šaku i nije životno ugrožen.

Trojica napadača su potom zaustavili nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobegli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

Pripadnici policije uhapsili su S. S. (2000), N. K. (1999) i V. Š. (1999) i kod njih su pronašli pištolj marke "glok".

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.