PRAVDA ZA LUNU: Pokrenuta peticija kojom se zbog ubistva devojčice traži kazna doživotnog zatvora!
Trogodišnja L. F, za čiju je smrt osumnjičen muškarac s kojim je njena majka živela Zoran A. (29), sahranjena je u Prahovu, Foto: Facebook

zgroženi zločinom

PRAVDA ZA LUNU: Pokrenuta peticija kojom se zbog ubistva devojčice traži kazna doživotnog zatvora!

Iz grupe "Pravda za Lunu" je kontaktiran i Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, koji je naveo da je njegov tim spreman da učestvuje u tom slučaju i u borbi da ubica bude maksimalno kažnjen

Objavljeno:

Trogodišnja L. F, za čiju je smrt osumnjičen muškarac s kojim je njena majka živela Zoran A. (29), sahranjena je u Prahovu kod Negotina 30. maja.

U međuvremenu je stric devojčice Slađan Jovanović pokrenuo Fejsbuk grupu "Pravda za Lunu" na kojoj sada članovi pokreću peticiju kojom se traži da odgovorni za njenu smrt dobije smrtnu ili doživotnu kaznu zatvora i za sada je prikupljeno nešto više od 2.700 potpisa.

Nedavno se sa iste stranice šerovala i uznemirujuća fotografije deteta u sanduku koju zbog uznemirujućeg sadržaja nismo objavili.

Iz grupe "Pravda za Lunu" je kontaktiran i Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, koji je naveo da je njegov tim spreman da učestvuje u tom slučaju i u borbi da ubica bude maksimalno kažnjen.

Članovi grupe su, u međuvremenu, upozoravali da postoji grupa koju je, kako se navodi, pokrenuo prevarant N. K. sa željom da prikupi novac za postavljanje spomenika ubijenoj devojčici. Ubrzo je promenio naziv grupe.

Članovi grupe "Pravda za Lunu" malo je reći, zgroženi su zločinom koji se dogodio u kući u kojoj je živeo Zoran A. Osim njega, pritvorena je i majka devojčice, Vesna F. Posle prvih, neproverenih informacija da je dete "palo sa terase" došlo se do toga da je devojčicu pretukao Zoran A.

Peticija koju su pokrenuli članovi
Peticija koju su pokrenuli članovi foto: Printscreen/Peticija24.com

Trenutno se, kako prenose mediji, ispituje i uloga majke u celoj tragediji, jer je navodno Zoran A. tvrdio da nije samo on odgovoran za smrt devojčice. Mnogi članovi grupe "Pravda za Lunu" postavljaju fotografije majke i javno pozivaju na njen linč i nazivaju je raznim pogrdnim imenima. Brojni su načini kako bi članovi grupe, "po kratkom postupku", završili sa osumnjičenima za ubistvo.

Uglavnom iz razloga što nije ništa uradila, smatraju mnogi, da dete odbrani. Na Fejsbuku se šeruju i uznemirujuće fotografije deteta u sanduku.

Otac deteta, Dragan Purić, je 23. septembra 201.7 godine, čestitao svojoj ćerkici prvi rođendan. Sada, taj status deluje potresno:

"Pre tačno godinu dana rodila se tatina i mamina lepotica... Ćerko, srećan ti prvi rođendan, da budeš uvek tako namejana, srećna i da te sreća uvek prati, od sveg srca ti žele tvoji najmiliji: tata, mama i brat...".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.