SLAVICU JE ZAPALIO ZBOG NEVERSTVA! Ubica iz Mola priznao STRAVIČAN zločin
Ubica iz Mola priznao STRAVIČAN zločin, Foto: Kurir

dobiće maksimalnu kaznu

SLAVICU JE ZAPALIO ZBOG NEVERSTVA! Ubica iz Mola priznao STRAVIČAN zločin


On je saslušan u utorak, 28. maja, u bolnici u Senti, gde su mu lečene opekotine

Objavljeno:

Na saslušanju u bolnici Karolj Ludman (58) iz Mola istražiteljima je priznao da je u noći između petka i subote u porodičnoj kući u tom mestu u Bačkoj, ubio suprugu Slavicu (47), koju je polio benzinom, a onda zapalio.

Kao razlog je naveo njeno neverstvo, nezvanično saznaju “Novosti”. Nakon date izjave o zločinu, Ludman je, iz bolnice u Senti gde se nalazio prethodnih dana, prebačen u centralnu zatvorsku bolnicu u Beograd. On je saslušan u utorak, 28. maja, u bolnici u Senti, gde su mu lečene opekotine, koje je zadobi po rukama i licu kada je pokušao da ugasi požar koji je izazvao. Međutim, požar se proširio po kući, telo nesrećne Slavice je izgorelo i ugljenisano su ga pronašli vatrogasci koji su sprečili da kuća potpuno izgori.

Kako smo ranije pisali, Karolj Ludman i njegova supruga kobne noći su se posvađali, najverovatnije zbog ljubomore i neverstva za koje ju je optužovao. Potom je zatražio od nje da mu pomogne da sebi da injekciju insulina, jer boluje od dijabetese. Kada je ona to dobila, muž se razljutio, izašao je u dvorište, doneo kantu bezina i njime polio ženu koja je bila u krevetu. Nakon toga, izazvao je požar, u kojem je Slavica smrtno stradala. Ona je u ponedeljak sahranjena na pravoslavnom groblju u Molu, a Karolja su sve vreme u senćanskoj bolnici čuvali policajci, jer je bio jedini osumnjičeni za ubistvo supruge, pošto su kobne noći bili sami u kući. U trenutku ubistva, kod kuće nije bio njihov sin Saša, a kada su osetile požar u njihovoj kući vatrogasce i policiju pozvale su komšije. Poznanici bračnog para Ludman, odmah su posumnjali da bi razlog zločina mogla da bude ljubomora, jer je, navodno, Slavica često izlazila sa prijateljicama, što je njenon mužu smetalo, ali niko nije ni slutio da će se njohov brak završito na ovako tragičan i surov način. Inače, Slavica je bila spremačica u lokalnoj osnovnoj školi, a Karolj je radio na postavljanju šatora za svadbe. Maksimalna kazna

Katoljj Ludman će, najverovatnije, biti osumnjičen za najteže krivično delo u našem zakonodavstvu, a to je krivično delo teško ubistvo počinjeno na svirep i podmukao način za koje je zaprećena maksimalna kazna od 40 godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.