SRAMNU PRESUDU DONEO JE SRBIN! OVO JE ON! Elfeta je malom Slobodanu rasporila stomak, A DOBILA NAGRADU UMESTO KAZNE
Elfeta je malom Slobodanu rasporila stomak, Foto: Printscreen

KAKVA IZDAJA

SRAMNU PRESUDU DONEO JE SRBIN! OVO JE ON! Elfeta je malom Slobodanu rasporila stomak, A DOBILA NAGRADU UMESTO KAZNE

Sudija Samardžić je istom presudom oslobodio Sakiba Salilovića koji je mirno posmatrao kako Elfeta ubija Slobodana

Objavljeno: 11:40h

Sudija Suda BiH, Srbin Darko Samardžić osudio je albanku Elfetu Veselji na samo deset godina zatvora iako je dokazano da je ona 27. jula 1992. godine zverski ubila dečaka Slobodana Stojanovića (12), tako što mu je rasporila stomak, odsekla uvo, polomila noge i pucala mu u glavu.

foto: Printscreen

Sudija Samardžić je istom presudom oslobodio Sakiba Salilovića, bivšeg komandira diverzantskog odreda Armije BiH, koji je, kako je utvrđeno, mirno posmatrao kako Elfeta ubija malog Slobodana i ništa nije preduzeo da spreči taj monstruozni zločin.

Isti taj sudija Samardžić doneo je i odluku da se Atif Dudaković, bivši komandant Petog korpusa Armije BiH, koji se tereti za najstrašnije ratne zločine nad srpskim, ali i muslimanskim civilima i ratnim zarobljenicima, brani sa slobode?!

Da sve bude još strašnije, sudija Darko Samardžić je kaznio advokata Slobodana Perića iz Banjaluke jer je u jednom zvaničnom prigovoru napisao da Sud BiH olako prihvata optužnice za ratne zločine koje su navodno počinili Srbi, a da “nesrbi” imaju povoljniji status kada počine isto krivično delo. Zbog ove rečenice Perić je morao da plati kaznu od 3.000 KM, što je iznos od 1.500 evra!

Doktor Zoran Stanković komentarisao je presudu Elfeti Veseli, i nazvao je skandaloznom.

- Sramotno je da je njen nadređeni oslobođen kazne. Bio sam u Sarajevu na suđenju i dao sam svoj nalaz i mišljenje. Pronašli smo ga u jami, sa telima još nekoliko ubijenih Srba. Bilo je u poodmakloj fazi raspadanja. Boravilo je u zemlji šest meseci, možda i duže.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.