JUTROS MU JE BAČENA BOMBA NA KUĆU: Otac Aleksandre Subotić ima jasnu poruku za NAPADAČA!
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen / Instagram

UŽASNO

JUTROS MU JE BAČENA BOMBA NA KUĆU: Otac Aleksandre Subotić ima jasnu poruku za NAPADAČA!

Dve ručne bombe bačene su jutros oko četiri sata u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici

Objavljeno:

Na televiziji Pink prehodne noći počelo je emitovanje rijalitija o kom svi pričaju - "Zadruga 2". Preko 50 učesnika spremno je da se useli u velelepni grad nadomak Beograda, a među njima je su Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Otac lepe crnokose došao je da pruži podršku svojoj ćerki i tom prilikom otkrio šta je poželeo zetu i njoj:

- Sve najbolje, šta drugo da kažemo. Meni je sasvim svejedno ko će od njih doći do finala, a mislim i da je njima svejedno - rekao je Karađorđe i dodao da se njegova unuka nalazi kod Davidove majke, koja će je čuvati dok su njih dvoje u rijalitiju.

Kako je Aleksandra doživela fizičko nasilje od oca njene ćerke, Aleksandra Čabarkape, Karađorđa smo upitali kako bi se postavio ako bi i on ušao u rijaliti:

- Ako uđe on, onda ništa, onda ulazim i ja - bio je kratak Karađorđe.

Podsetimo, dve ručne bombe bačene su jutros oko četiri sata u Ulici Zorana Maksića u Kaluđerici, a iz službe Hitne pomoći iz tog naselja potvrdili su da u incidentu nije bilo povređenih.

U incidentu je načinjena samo materijalna šteta i pojedini mediji preneli su da su razbijeni prozori na kući D. M. i stakla na prozorima kuće D. V, a oštećena su i tri parkirana automobila.

U neposrednoj blizini mesta eksplozije je porodična kuća braće Karađorđa i Srboljuba Subotića. Prethodono je otac Aleksandre Subotić izjavio da je siguran da iza napada stoji Aleksandar Čabarkapa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.