DRŽAVNI SLUŽBENIK HLADNOKRVNO UBIO MIGRANTA: Arapin potegao NOŽ, on ispalio pet HITACA u njega iz PIŠTOLJA (VIDEO)
Snimak nadzorne kamere: G. M. nakon zločina, Foto: Printscreen

umesto lektire

DRŽAVNI SLUŽBENIK HLADNOKRVNO UBIO MIGRANTA: Arapin potegao NOŽ, on ispalio pet HITACA u njega iz PIŠTOLJA (VIDEO)

Prema policijskim izvorima, privedeni počinilac se nije opirao hapšenju i u pritvoru sve vreme ćuti

Objavljeno:

G. M. priveden je zbog osnovane sumnje da je hladnokrvno ubio migranta, pretpostavlja se iz Sirije, nakon sukoba dve grupe ljudi na gradskoj plaži.

Kako tvrdi izvor iz policije, G. M. je šetao plažom sa prijateljima i devjokom kada je izbila svađa sa grupom migranata, Arapa, koja se ubrzo pretvorila u tuču.

Prema izjavama svedoka, G. M. je bio iznerviran zbog tuče i po povratku u kuću prijatelja G. R., G. M. je tražio da mu da pištolj kako bi raščistio situaciju sa Arapima.

G. M. se potom sam vratio na plažu gde je zatekao jednog od migranata.

Izvor iz istrage kaže da je migrant potegao nož kada je video da mu G. M. prilazi, ali ga je G. M. odmah upucao. Kada je migrant pao, G. M. ga je "overio" sa još četiri metka, usmrtivši ga na mestu.

G. M. je ubrzo uhapšen i određen mu je pritvor.

Prema policijskim izvorima, privedeni počinilac se nije opirao hapšenju i u pritvoru sve vreme ćuti i deluje potpuno ravnodušno prema zločinu koji je počinio.

Po zanimanju je državni činovnik i, kako tvrde policijski izvori, nedavno mu je umrla majka, pa se pretpostavlja da ge je ovaj gubitak možda potresao.

Poštovani čitaoci, sve ovo što ste upravo pročitali nije se desilo 2019. godine, nego je proizvod knijževnog genija Albera Kamija i radnja je knjige "Stranac", koja je sastavni deo lektire.

foto: Printscreen

Takođe, radnja ove knjige opevana je u hitu grupe The Cure "Killing An Arab", koja je bila kontroverzni hit osamdesetih godina.

BONUS VIDEO:

BAGER SAM UZIMA ČEKIĆ I ZAKUCAVA! Građevinski radnici mu nisu ni potrebni, sve sam radi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/D. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.