OVO JE PEDOFIL IZ SRBIJE KOJI JE OSUĐEN: Napastvovao dve devojčice u ulazu zgrade!
Elvedin D. je ranije osuđivan zbog izvršenja raznih, uglavnom sitnijh, krivičnih dela, Foto: Printscreen/ društvene mreže

novi pazar

OVO JE PEDOFIL IZ SRBIJE KOJI JE OSUĐEN: Napastvovao dve devojčice u ulazu zgrade!

Elvedin D. uhapšen krajem januara zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru

Objavljeno:

Osnovni sud u Novom Pazaru osudio je Elvedina D. (36) na tri godine i devet meseci zatvora zbog toga što je krajem januara seksualno napastvovao dve devojčice, saznaje radio Sto plus.

On je proglašen krivim za izvršenje dva krivična dela nedozvoljena polna radnja i za oba je pojedinačno dobio po dvije godine zatvora.

“Nakon toga mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od tri godine i devet meseci zatvora i u pritvoru će ostati do upućivanja na izdržavanje kazne. Radi se o nepravosnažnoj presudi i on će imati pravo žalbe”, kazali su u Osnovnom sudu.

Elvedin D. uhapšen krajem januara zbog sumnje da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

On se teretio da je prvo u ulazu Lučne zgrade u centru grada napastvovao jednu dvanaestogodišnju devojčicu, a potom i devetogodišnjakinju u ulazu Bor zgrade, što je zabeženo na snimcima kamera video nadzora.

Elvedin D. je ranije osuđivan zbog izvršenja raznih, uglavnom sitnijh, krivičnih dela, a napade na devojčice je izveo dok je odsluživao osam meseci kućnog pritvora, tokom dva sata kada je mogao da napusti kuću.

(Espreso.co.rs/sandzacke.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.