SVEKAR UBIO SNAJU SA ČETIRI HICA: Motiv nije ljubomora, Neđeljko je konačno progovorio! OVO SU NJEGOVI RAZLOZI
Stigli rezultati obdukcije!, Foto: Printscreen / Facebook

TRAGEDIJA!

SVEKAR UBIO SNAJU SA ČETIRI HICA: Motiv nije ljubomora, Neđeljko je konačno progovorio! OVO SU NJEGOVI RAZLOZI

Stigli rezultati obdukcije

Objavljeno:

Neđeljko Popadić (67), iz Sitneša, ispalio je u snahu Ilijanu Popadić (41) četiri hica iz pištolja, od čega su je tri pogodila u trup, dok je četvrtim metkom "overena" u glavu.

Izvor blizak istrazi kaže da je to utvrđeno obdukcijom tela ubijene, koja je izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

- U obdukcionom nalazu se navodi da je smrtonosan bio hitac u glavu, koji je i poslednji ispaljen. Sve ukazuje na to da je žrtva u tom trenutku ležala na podu, te da se još kretala i borila, a onda je "overena" hicem koji je pogodio u teme glave - kaže izvor blizak istrazi.

Zločin se dogodio 31. marta u porodičnoj kući Popadića u selu Sitneši kod Srpca. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je došlo do žestoke svađe između snaje i svekra, koji je potom uzeo pištolj i u hodniku kuće pucao u Ilijanu. Nakon zločina, Neđeljko se sam prijavio policiji i predao pištolj iz kojeg je pucao.

Odmah je uhapšen, a u utorak je saslušan u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci, koje je zatražilo da mu se odredi jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio ubistvo.

- Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bekstva osumnjičenog, zbog same težine krivičnog dela, kao i zato što bi njegovo puštanje na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti - rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.

Motiv ubistva

Prema nezvaničnim informacijama, motiv ubistva je bila višegodišnja netrpeljivost Neđeljka prema Ilijani. Tokom saslušanja on je ispričao da mu je smetalo to što se ona "slobodnije ponaša", izlazi s prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka...

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.