DROGIRAN SEBI TOČIO GORIVO U USTA, UBIJEN KONJSKOM DOZOM DROGE! Vladimir je spremao osvetu za MRTVOG BRATA MILOŠA
Miloš Vidaković, Vladimir Vidaković, Foto: Public

obračun?

DROGIRAN SEBI TOČIO GORIVO U USTA, UBIJEN KONJSKOM DOZOM DROGE! Vladimir je spremao osvetu za MRTVOG BRATA MILOŠA

Sumnja se da je Vidaković otišao u Kolumbiju, u grad Medeljin, da bi nadgledao isporuku droge

Objavljeno:

Drogiran uzeo crevo na benzinskoj pumpi u Kolumbiji i sebi točio gorivo u usta! Pančevac Vladimir Vidaković (37), brat Miloša Vidakovića (29), bliskog saradnika Luke Bojovića ubijenog u mafijaškom obračunu u Budvi, umro je od prevelike doze droge, ali se utvrđuje da li se predozirao sam ili mu je neko podmetnuo konjsku dozu!

Poznato je za sada da mu je srce puklo od prevelike doze narkotika, a istragu vode kolumbijska i srpska policija. Pronađen je 22. marta na benzinskoj pumpi u Kolumbiji, a izdahnuo je na putu ka bolnici.

Kako saznajemo, ne isključuje se mogućnost da je Vladimiru podmetnuta jaka doza narkotika i da se neko potrudio da sve izgleda kao da se predozirao, usled čega mu je stalo srce. Telo Pančevca je poslato na obdukciju kako bi se utvrdile sve okolnosti njegove smrti, a čeka se analiza krvi.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vidaković je likvidiran u nastavku obračuna zaraćenih klanova jer se sumnjalo da će organizovati osvetu za ubistvo brata Miloša. Ne isključuje se ni mogućnost da je ubijen zbog upada na tuđe tržište droge, koje kontroliše kriminalna grupa iz Južne Amerike.

- Sumnja se da je Vidaković otišao u Kolumbiju, u grad Medeljin, da bi nadgledao isporuku droge. Da li je taj posao pošao po zlu ili je reagovala konkurencija i podmetnula jaču dozu narkotika, još se proverava - kaže naš sagovornik.

Vladimir se posle ubistva brata Miloša, koje se dogodilo 2013. u Budvi, povukao iz Srbije i posao nastavio u inostranstvu. Boravio je u Španiji, gde je navodno imao plantaže marihuane, dok se u Holandiji bavio trgovinom dragim kamenjem. Braća Vidaković su odranije bila poznata policiji u regionu.

Potiču iz ugledne i bogate porodice. Pre nekoliko godina, navodno su ušli u posao i počeli da valjaju marihuanu tako što su je davali drugim dilerima na kamatu po principu „dam ti paket, dođeš mi dva“. Ubrzo su, kako se u Pančevu pričalo, prešli na veći posao i jače droge, koje su im donosile i veću zaradu.

Poubjali se zbog žene?

Miloš Vojnović je u Specijalnom sudu u Beogradu priznao ubistvo Miloša Vidakovića. Ispričao je da su nakon ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, članovi Šaranovićeve grupe strahovali od odmazde i da su rešili da ubiju Lukine bliske saradnike. - Nisam znao razloge za ubistvo Vidakovića, ali sam verovao da je ubijen jer je povezan sa Bojovićevim klanom. Kasnije sam shvatio da je u pitanju navodna zavada između kumova zbog žene - rekao je Vojnović na sudu. Presuda za ubistvo u Budvi je ukinuta i u toku je novo suđenje.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.